Gå til innhold

John McGowan

Members
  • Innholdsteller

    41
  • Ble med

  • Siste besøk

Om John McGowan

  • Bursdag 18. sep. 1962

John McGowan's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Klarte å få voice å fungere, m.h.a den knappen du visste meg Freddy. Men så ble det problem med selve flyet. Høyderør satt fast under t/o, så krasjet jeg i enden av rullebanen på Sola! AAuuuu! Prøvd å slette fs9.cfg og begynne forfra, men det hjalp ikke. Nå ser det ut som at for å få tilbake høyderør må jeg først bytte til et annet fly (f.eks default Cessna), og så tilbake til Dash´en. Mister jo alle instillingene hver gang og må reposisjonere alle paneller og alt.... for ikke snakk om å ta hele startup sekvensen på nytt Er det bare meg da- får dere andre lagre en flight hvor du kommer inn i flyet med motoren i gang og alt ellers som du forlot det sist, sånn som i andre fly? Forresten, når jeg laster inn Dash´en får jeg alltid en melding om at et program jeg bruker ikke er kompatibel med FSUIPC... har vel noe med saken å gjøre. Har den nyeste FSUIPC, tror jeg, men den var installert før SB3. Skal den kanskje fjernes? (SB3 skal likesom være alt-i-ett nå, ikke sant?)
  2. Hei Freddy - tusen takk for svaret - det skal jeg prøve nå, og har store forhåpninger om at det løser problemet Å fly på nettet uten firewall er vel litt for skummelt- det er ikke bare simmere der ute, desverre...
  3. Det er sikkert andre som bruker denne kombinasjon...men: Jeg skulle ta en tur fra Kjevik i kveld, prøvd å time det så jeg ankom Gardermoen litt etter 20.00 Fanda´en er et flott konfig. men det tar veldig lang tid å starte.... Fant ut at det er bortkastet å sette alt opp og så lagre flighten, da motorene er alikevel slukket neste gang du lader den inn- men pytt, pytt. Godt å øve seg på oppstarten. Da jeg startet SB3 med voice, fikk jeg den tonen som varsler frekvensbytte- i ett kjør, og hver gang jeg skulle til å si noe brøtt inn firewall programmet (Norman). Ikke bare første gang til den får lov å koble FS9 mot internettet, men hundrevis av ganger- i ett kjør- slik at jeg måtte likesom stå på OK, OK, OK... i flere minutter! Da ga jeg opp og valgt heller og ta Cessnaen til Oslo istedet. Skulle gjerne ha kunnet fly Dash-8 med SB, da det er litt begrenset hva Cessnaen kan bidra med på point-to-point. Noen som har vært utfor samme problemmet?
  4. JA, gratulerer - godt jobbet Jeg var den dummingen som rotet seg bort og ikke fant 19R da jeg fikk klarering...oops! Men til slutt ble det en liten luftetur på meg i kveld også. Fikk tekniske problemmer tidligere på kvelden (se annet innlegg- takknemlig for tips) LN-VOY
  5. LN-VOY er også glad for å se se selv der Og takket være litt oppmuntring,(og at det var heldigvis rolig akkurat da...) våget han seg å faktiskt lete og fly litt i kveld! Takk for en fin kveld!
  6. Tusen takk til Tom Arne for flott "how to"! Jeg var på ENGM tidligere i kveld å prøve meg på en liten tur, som det ikke ble noe av pga at jeg rotet meg bort på bakken og aldri fandt holding pointen, hehe! Beklager om jeg stodd i veien for noen. Var forresten Tom, Thomas og Thomas som måtte slitte med meg der - sorry og takk! For å bli bedre til neste gang hadde jeg tenkt å spør om et kart over ENGM , men nå har jeg omsider greide å bli LITT selvhjulpen, og fandt det jeg trengte her
  7. Kan godt ta det opp - men det blir vel mange Gb.... er det lov å legge ut så mye? Hvor? Men for all del, jeg tar den opp så kan vi finne en løsning senere.
  8. Ja, det er Discovery Science - IKKE Discovery, desverre. Men dere ... det går visst [color:"blue"]23[/color].45 så dere har en ekstra time på dere..... For de som har UPC digital er det bare å ringe- de kobler deg opp innen ti minutter! TO tillegskanaler (f.eks Disc. Science og Disc. Civilizations) koster ca 67kr p.måned ekstra.
  9. kl 22.45 i kveld sendes igjen en timelang program om alle aspekter av flysimulasjon. Inkludere mye MS FS i tillegg til masse deilige om militær og sivil kommersiell simulasjon. Må sees - abbonnér NU til Discovery Science!
  10. I 1983 hadde jeg en Sinclair Spectrum 48Kb microcomputer, og det første program jeg skafet meg til den var Psion Flight Simulation (på kassette). Der kunne man fly fra "Main" til "Club" over slett grønt jord. Klarte nesten aldri lande på Club da... Tror det eller ikke, den lille computeren gjorde tjenste hos meg frem til 1994 og ble brukt daglig til tekstbehandling og regning i tilleg til Flightsim. Dermed fløy jeg også Psion sim i 11 år - samme version! Et GODT kjøp!
  11. Når jeg tar opp et "Flight Video" i FS9, blir det laget .FSR filer i "Mine Dkumenter" . Hvordan kan jeg konvertere disse til .avi eller .mpeg slik at de kan redigeres? Ser at andre lager flotte videoer, så det må være mulig....
×
×
  • Opprett ny...