Gå til innhold

Erik Kristoffersen

Members
  • Innholdsteller

    180
  • Ble med

  • Siste besøk

  • Dager vunnet

    1

Innlegg skrevet av Erik Kristoffersen

  1. 4 timer siden skrev Sauron:

    Fikk forresten testet ledelysene på circling approach til RWY 15 og de fungere som bare det i den nedsatte sikten som var i Mosjøen i dag...:)

    Har testet både til rwy 15 og 33 i går i nattmørket med dårlig vær som vi har her nå. Gikk helt smooth med lysene😊

    • Like 1
  2. Jeg må bare få lov til å takke deg @Sauron  og prise jobben du har gjort her. Dette er noe jeg ville ha betalt for. I mine øyne er dette bedre en mye av payware der ute. Og jeg har ønsket meg min egen lokale flyplass i skikkelig detail i flightsim så lenge jeg kan huske, og endelig ordnet du det. Tusen Takk :)

    • Thanks 1
  3. 1 time siden skrev Sauron:

    Når du sier det, så har jeg faktisk sjelden eller aldri opplevd mye AI trafikk på kortbaneflyplassene. Har sett noe på parkeringsplassene men ikke landing/takeoff som man har på større flyplasser. Mulig det er tilfeldig men det bare slo meg når du nevner det....

    Widerøe lander og tar av på payware versjonen av ENST værtfall, skal sjekke flere småflyplasser å se.

  4. 2 minutter siden skrev Sauron:

    Nei på slike plasser er det ikke egen ground frekvens og slikt. Er AFIS (tårnet om man vil) som kontaktes og så settes man over til (i dette tilfellet), Polaris Control når man flyr inn/ut av sonen. Skal teste litt mer og se om jeg finner ut noe. Er det andre her som har samme erfaring eller kan si noe om dette? 

    Virker som at ingen Ai fly kan lande hvis de ikke har en tower frekvens eller forstår jeg feil? Har testet litt med fsltl og ingen fly vil lande her.

  5. Den 18.3.2024 klokken 14.32 skrev Sauron:

    Jeg får inn (valget) Mosjøen AFIS som er det som er "tårnet". I AIP er det Mosjøen AFIS som er rette betegnelse, så med mindre der er sterke innvendinger  blir det værende slik? Når du kommer ut av sonen til Mosjøen AFIS så vil Polaris Control ta over.

    Rart, jeg får bare valget om ENMS Traffic der jeg kan annonsere landing. ingen tårn som svarer tilbake eller ground frekvens.

  6. 1 minutt siden skrev Sauron:

    Ikke lett å finne ut av med disse lysene. Tro om disse du nevner kan skifte slik at de blinker? På videoen din var det blinkende lys på innflygingen til RWY 33. På andre videoer ser jeg ikke disse. Når det gjelder de sirkulære til RWY 15 så sier du de vanligvis er faste? I AIP står det at begge rullebaner har sequenced flashing lights.....arghh... 

    Ok. Kanskje bare følge det som står i AIP da. Nei det er vanskelig når man ikke har skikkelig video matriell. Bare gjør det du føler blir riktig😊

    • Like 1
  7. 1 time siden skrev Tor Arild Danielsen:

    På Jeppesen/Navigraph kartet LOC Rwy 33 er det tegnet inn 7 lyspunkter ,Circling lights, såvidt jeg kan se.

    Ja de lysene er sikkert for circling approach til rwy 15 når man kommer fra sør.

  8. 35 minutter siden skrev Steinar Bakke.:

    = For håpe på at vi får se, Dash 8, i den ny simulatoren 2024. ART`n er ikke det samme som. Dash 8 synes jeg.👌

    Jeg håper at microsoft lager en grei dash 8 som default fly i den nye simmen, siden det er et mye brukt fly i trafikk enda den dag i dag. Men er redd for hvis de lager det så blir det en Q400 å ikke Q100.

  9. 1 time siden skrev Sauron:

    Vet du hva det rektangelet til høyre for starten av TWY 33 består av? Betong? Asfalt? Grus?

    Er ikke helt sikker, men for meg så ser det ut som litt mørk asfalt.

     

    1 time siden skrev Sauron:

    De blinkende lysene til TRW 33 skal jeg klare å fikse. Vet du noe om hvor mange det er?

    Nei det vet jeg ikke. Men det er vel bare å lage sånn ca lengde , bruke fra du ser dem i videoen kanskje? De blinket også i en spesiell takt så jeg :) om det er fra nord så langt vet jeg ikke. Hadde vært gøy å funnet noe data på dette.

  10. 7 timer siden skrev Sauron:

    Ok, da har jeg følgende som jeg må sjekke og fikse for versjon 1.1:

    - Fjerne autogenerte objekter som jetlinere, pushback-biler etc. fra oppstillingsplassene. 

    - Legge til frekvensene for tårn/app. 

    Kom gjerne med andre utbedringer etc. som ikke er for store så skal jeg ta det med så langt det lar seg gjøre. Tror jeg må sette en frist på en uke da jeg skal om bord på jobb igjen og da får jeg ikke gjort noe i SDK. 

    Har et par punkt som jeg kan foreslå.

     

    - kanskje rydde litt i vegitasjonen rundt helikopter plassen. Hvis du ser på google streetview så er det nesten ingen vegitasjon sør for helikopterplassen, bak widerøe hangaren og sørover.

     

    - Den firkantete ruta som ligger til høyre på starten av 33. Er det mulig å legge noe form for asfalt/betong tekstur på den?

    Så er det blinkende hvite appeoach flash på innflyvningen til 33 som strekker seg nokså langt. Er det mulig å legge til det?

     

    Ser det bedre her på denne videoen.

     

    https://youtu.be/sd7VUFG9IWE?si=Njj4DTx3RCZ_SicI

     

     

  11. 1 time siden skrev Sauron:

    Pussig…la inn 123,400 for tårn og 127.900 for approach (polaris control). Er de ikke der? Testet og de fungerte etter de ble langt inn.

    Eneste jeg får er enms traffic. Så det er ingen tower der som jeg ser.

  12. 6 timer siden skrev Sauron:

    Ja gjerne det...så raskt som mulig...:D

     

    Sendt pm :). Skal prøve å reise oppom og ta noen bilder inne fra terminalen senere også hvis du vil. mulig det blir bedre..

    • Thanks 1
×
×
  • Opprett ny...