Gå til innhold

Jo Erlend Sund

Members
  • Innholdsteller

    696
  • Ble med

  • Siste besøk

1 følger

Om Jo Erlend Sund

  • Bursdag 17. okt. 1989

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Jo Erlend Sund's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. "Control panel" - "Clock, Language, and Region" - "Region and Language" - "Additional Settings" - Der sørger du for at "Decimal Symbol" er satt til "."
  2. Jeg ser ikke noe problem med at oppskriften blir lagt ut her, så opphavsrett er ikke noe problem
  3. Er nok hastigheten som gjør at texturene ikke henger helt med. Slik ser det ut når man ikke fyker forbi i 300 knots :grin: BTW: Flotte bilder Andrew, kan tenke meg dere er i lykkerus nå som alt er oppe på "verdensveven"
  4. Takker for grunding gjennomgang, må innrømme at det frister litt å teste ut Lightwave.. Hvordan er det å eksportere modellene som .mdl? kan du gjøre dette via Lightwave eller må du via gmax?
  5. De gatene ser helt fantastisk ut, rett og slett nydelig! Hvordan er Lightwave iforhold til Max, regner med man har samme muligheter bare annen interface? Uansett fantastisk bra!
  6. Tar det slettes ikke personlig. Følte bare at jeg måtte spytte inn en liten kommentar siden det du sa om at jeg annonserte en patch før slipp og derav hadde oversett feil og mangler i release-kandidaten ikke stemmer. men uansett så har du et godt poeng, synd hvis deadlines og press for release fører til uferdige produkter. Fred, det er notert (PS du er vel allerede innad i aerosoft-loopen siden du beta-flyr tørkestativ ? :grin: )
  7. Gjorde jeg det? Info om patch kom en dag etter at sceneryet er sluppet, var noe krimskrams som beta-testerne ikke plukket opp, men som noen brukere oppdaget, og personlig går jeg igang med en patch så fort som mulig slik at produktet blir bug-fritt så fort som mulig. Det at beta-testerne til aerosoft ikke oppdaget noen av feilene er uheldig, men vi slapp et produkt hvor vi ikke fant flere feil og mangler, så det at aerosoft har oversett bugs for å få til tidlig slipp er ikke riktig. Til og med beta-testere kan ha en dårlig dag
  8. Photosceneryet har en oppløsning på 50cm/pixel.
  9. Hei Tom, Water mask feilen er fikset, regner med at patchet versjon starter beta-testing til Aerosoft paa mandag, hvilke rwy markings er det som mangler?
  10. Beklager Kristoffer, så ikke denne før nå :eek: Skal ikke være slik nei, den er lagt til den evigvoksene buglista :grin: [ ja det var en spøk, lista er kort og mer en overkommelig ]
  11. Blinker hvitt om dagen ja Takk for info Asbjørn, du er til stor hjelp som vanlig Jeg skal ordne effekten slik at den er fast rødt, ikke flashing beacon. Synd det ikke finnes en trigger som skrur på effekten under IMC, men vi får greie oss med hvitt om dagen og rødt om natten..
  12. hm.. har du sett, vet vertfall at det er rødt lys om natta på enva. Men det kan jo raskt fikses hvis det viser seg å stemme
  13. Er det ikke slik at det blinker hvitt på dagtid og rødt om natta?
  14. Bilene er AESlite saa de kan justeres akkurat som du vil
×
×
  • Opprett ny...