Gå til innhold

Rune Lilleeng

Members
  • Innholdsteller

    67
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Rune Lilleeng

  • Bursdag 03. april 1976

Rune Lilleeng's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Fikk filma takeoff fra enva den 4. desember, på vei til engm. Ble rimelig fornøyd med resultatet. :cool: (best i HD!) [video:youtube]
  2. Det var nytt interiør ja. Store fine displays i cockpit, men de hadde ikke HUD. I følge kapteinen så bruker de HUD bare ved trening i sim.
  3. Da har jeg kommet meg trygt hjem fra Spania i år også. De snille folka i Norwegian kom og plukket meg opp på Alicante flyplass i LN-DYB. Flunkende nytt og fortsatt med "nytt-fly" lukt! Etter landing på Gardermoen fikk jeg æren av og ta ett lite besøk i cockpit. Det var trangere og lavere under taket enn jeg hadde forventet. Slo nesten hodet i overhead panelet! Alt i alt en fin tur, med bonus ved ankomst hjemland. Herlig!
  4. Ooh! Herlig! Har venta lenge på at noen skulle få opp en stream fra værnes! :-) Husker jeg fikk in tårnet på min vanlige radio noen ganger "back in the days" (80 tallet).
  5. Litt humor i hverdagen skader ikke!
  6. [size:11pt]Etappe 2 er i boks! Kort tur fra Heathrow til Charles de Gaulle Vataware link [/size] Måtte ta en liten runde ved De Gaulle.. Hadde tunet feil ILS :blush:
  7. Takk, takk. Jeg tror jeg skal forandre planene, og ta en del hopp rundt omkring i Europa. Gjøre flere korte turer fremfor lange kjedelige strekninger. Det gjør nok til at jeg legger om ruta litt. Dette blir morsomt tenker jeg!
  8. [color:#CC0000][size:14pt]WorldTour Eastbound 09-10 LN-WTE[/size][/color] [font:Arial Black][size:11pt]Hei folkens! :cool: Da har jeg startet på min Vatsim runde rundt vår lille klode! Første etappe er gjennomført, en kort 2 timers tur fra Vaernes til Heathrow i en Airbus A320. Det ble ingen bilder på jomfruturen, men du kan se resultatet her. :grin: Neste etappe ligger i tankene, og vil bli fra Heathrow til King Khalid Intl hvis ikke jeg ombestemmer meg og sparer de lange turene til senere. Mer enn det er ikke klart enda, men jeg vil oppdatere når turen har fått schedule. [/size][/font]
  9. Da var jeg nede! (NAX42) Gikk da ganske så smooth dette
  10. Artig og se bilder fra lufta! Selv satt jeg på bakken i Frankfurt i en liten cessna og fulgte med trafikken. Må si det hørtes hektisk ut til tider. Hadde vært morsomt og delta, men jeg har NULL erfaring med og fly tracks. Og med den heller beskjedne default FMC'en i XPlane kan det bli en utfordring og få rapportert posisjon og estimated tid til neste posisjon. Klør meg bare i huet når det rapporteres f. eks 42W 50N est 1942Z
×
×
  • Opprett ny...