Gå til innhold

Andreas Øium

Members
  • Innholdsteller

    158
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Andreas Øium

  • Bursdag 03. mai 1993

Andreas Øium's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan jeg spørre hvor man kan finne hangarskip? Har aldri funnet ut hvor de oppholder seg... Likte bildene veldig godt
  2. Ja, det var en fin tur. Helt til jeg fikk CTD :sick: Uansett, takk for en fin tur og ser fram til flere.
  3. Flott bilde! Gleder meg til å prøve ut flyplassen selv. Hvordan flyter det FPS-messig da? Ingen harde bivirkninger håper jeg :grin:
  4. Så ut som en veldig fin tur. Noen som kan si nøyaktig hvilke scenery-addons som ble brukt her?
  5. Da spørs det vel om jeg prøver QualityWings 757 Har ikke lyst på CS 757 av hensyn til tidligere erfaringer, selv om flyet sikkert ikke er så ille. Ser at QW 757 har en del bugs, men en service pack skal visstnok være rett rundt hjørne. I tillegg er flyet relativt billig i forhold til andre. Så spørs det vel hva det blir til med henhold til Frontier. Ser fristende ut, men jeg vet ikke helt... Takk for info :grin:
  6. Er paintene spesielt til enten 757-200 eller -300? Eller er det ikke nøye? Og er 757en fra QualityWings bra? Noe å anbefale?
  7. Knallflotte bilder og all ære til painteren Hvor finner man informasjon om Frontier Flying Service? Altså, hva det er, hva dere driver med og annet?
  8. Vet det ikke er mye å poste om, men ble så lei av default splashscreen i FSX at jeg lagde min egen. Flyet er forøvrig Carenados C182Q, og skyene REX. Føl fri til eget bruk :grin:
  9. Finnes det en enkel forklaring på hvordan man bruker disse 3-D kartene på finn.no/sesam.no i fsx? Eller hvordan akkurat du gjør det, Bjørn? Så jo for så vidt morsomt ut å lage noe
  10. Ohhhhh...! Det så jo morsomt ut! Vil prøve! :grin:
  11. Prøvde akkurat demoen for UT2 nå. Jammen så ser flyene flott ut. Der de i My Traffic så ut som pappplater med tusj, så ligner faktisk UT2 på normale fly. Det var så flott at jeg fløy rett i bakken under prøveturen, hehe... :grin:
  12. Vurderer og ganske enkelt gå over til Ultimate Traffic 2 nå... Det ser mye enklere og forhåpentligvis bedre ut.
×
×
  • Opprett ny...