Gå til innhold

Kyrre Andersen

Members
  • Innholdsteller

    39
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Kyrre Andersen

  • Bursdag 03. aug. 1978

Kyrre Andersen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jepp, det gikk mye raskere å laste texturene i VC nå. Takker så mye for den! Når det gjelder belysningen, så er "cockpit flood light" slått på (samme som "dome light" i 737'en til PMDG).
  2. Hvordan gjør du om VC filene til 1-bit? Det går litt tregt å laste disse hos meg! Går det betydelig ut over kvaliteten?
  3. Et lite shot av MD82 VC à la Mad Dog Etter å ha herja fra meg med diverse hot starts og brann i APU så var det vel på tide å...legge seg? Natti natt folkens!
  4. Strøm (f.eks fra APU): Battery switch - ON & locked Sjekk at du har fuel i tankene Start pump - ON Hold APU starter i ON helt til turtallet passerer 35%, da skal APU starte. Så kobler du APU generatorene på bus 1 og 2. Du hører et ganske tydelig "dunk" for hver gang. Hvis APU'en ikke vil starte, sjekk at start pump er på, + at du har fuel (iallfall i høyre tank...tror det er der den drar fuel fra!). Håper dette hjelper! Vet ikke hvor mye forskjell det er fra Maddog 2006 og 2008, men iallfall VC'en (som ikke finnes i 2006 utgaven). Ellers mener jeg det var noe forbedret systemsimulering. Sjekk websiden, det står iallfall der.
  5. Enig med Gunnar der. Har du kontroll på FMC programmering i PMDG737 eller LVLD767, så er denne faktisk lettere. Noe av det som er sjarmen med denne saken, er at ikke alt alltid fungerer, eks at autopiloten ikke alltid er 100%, og du må fly litt manuelt - slikt man gjerne vil forvente fra en gammel sliter som MD'en! Autoland derimot fungerer prikkfritt, og den holder tilogmed senterlinja helt til du kobler ut A/P, Nice! Jeg ble iallfall mektig imponert!
  6. Heisann, Har akkurat gått til innkjøp av Leonardo Maddog 2008 Pro. Fy f... dette må være den hittil KULESTE airlineren jeg har hatt til FS9...ingen over ingen ved siden! Anbefales for enhver hard core simmer som liker den slags metalldingser Denne gangen gikk turen som NRD101 ("North Rider") fra Flesland til Münster Osnabrück. Bildet er tatt i FL310 etter akkurat å ha forlatt norskekysten. Kommentarer mottas med takk! Akkurat gjort "Leaving the airplane checklist" Det neste "crewet" har akkurat ankommet og koblet til ground power Jump seat view:
  7. Deler et lite shot med dere alle, etter en "perfect flight" på VATSIM, denne gang ikledd Lufthansa 737-500. Men måtte jo selvsagt få enda en CTD...heldigvis ikke før etter jeg hadde parkert og shutta ned.
  8. Min første tur etter å ha fått "German Airports", med Wilco-FT 737-500. Desverre fikk jeg Crash to Desktop like etter bildet ble tatt Kjørte vRoute med Skyblue Radio i bakgrunnen. PC'en hadde også stått på en stund..hmm. Noen som vet hva som kan ha skjært seg? Frustrerende uansett.
  9. Dette er FS9 versjonen. Jeg har ikke sjekket så veldig grundig men får omtrent 25 FPS (locked) i VC, kanskje med noe stutters innimellom. Jeg har Intel Dual Core 2.66, 3.25 GB ram (4 egentlig, men XP greier visstnok ikke å utnytte alt) og nVidia 8800 GTS på 256 MB. Cheyenne'n er krevende å fly syns jeg, litt vond å få ned i hastighet.
×
×
  • Opprett ny...