Gå til innhold

Ole M Thomassen

Members
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ole M Thomassen

  • Bursdag 10. april 1974

Ole M Thomassen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei! Ble så imponert over "France Haute Normandie VFR FSX" så bare måtte poste noen bilder. Korrekt plassert 3d objekter (hus og trær) over stort område i kombinasjon med photoscenery under. Flyplassene er også bra. Sammen med nattlys fra Ultimate Terrain X Europa med kun nattlys valgt(alt annet slått av),er det enda bedre. Endelig er FSX slik jeg har drømt om Dessverre ingen bilder av fly her da. For opptatt av landskapet.
  2. En oppdatert versjon er utgitt av Horizon simulation. (Vfr Generation X versjon 2.0) Den nye versjonen inneholder det samme fotosceneryet, men nå også med nattlys og fotokonturer av havbunnen ved kysten. Er veldig godt fornøyd. Det eneste negative er noen bugs ved at noen fjell dessverre også har fått nattlys på toppene.. Ellers holder de på å lage autogen, enda høyere oppløsning for de største byene og det har blitt utgitt 1/3 av alle flyplassene i England fra et samarbeidende firma. Håper dere synes bildene er ok.
  3. Takk for en lærerik post Ragnar! Spesielt den siste posten hvor du forklarer endel forkortelser. Den skal jeg sannelig sette i ringperm Gjerne kom med flere slike screenshots sammen med nyttig teori!
  4. Takk for kommentarer Frode og Ernst! Er som en morsom geografitime å fly rundt med denne add-on. Legger kanskje ut noen bilder senere hvor jeg flyr høyere så ting blir litt klarere. (Fikk iallefall skremt kjendisene som bor i Malibu med slik lav flyging...)
  5. Noen stemningsbilder fra California. (photoscenery)
  6. Er det plass til en "newbie" til? Veldig bra initiativ dette her
×
×
  • Opprett ny...