Gå til innhold

Ragnar Johnsen

Members
  • Innholdsteller

    145
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ragnar Johnsen

  • Bursdag 26. aug. 1977

Ragnar Johnsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette var kjempearti . Offisielt var dette min første tur på Vatsim. Må innrømme jeg følte meg ganske liten der jeg putret rundt i min C172. Til info så var det jeg som fløy VFR ENBO-ENEV, synd at alle flyene hadde forlatt EVE da jeg omsider nådde frem dit :grin:. Takk til alle ATC som jeg var innom, dette gav mersmak. Jeg plagdes veldig med lyden da jeg var i Bodø, så det endte opp med at jeg måtte bruke chat, noe som ble fryktelig tungvindt.. Jeg hadde ikke tjangs å høre hva noen sa, det var hakkete hele tiden. Er det noen som vet hva jeg kan gjøre (XP, FSX SP2, FSINN) Pussig nok tok jeg en radiocheck da jeg kom til EVE og da kunne jeg kommunisere helt tydelig med TWR :crazy:
  2. OJOJOJOJOJ, nå ble jeg helt stum . Synes jeg ser en "viss" likhet :grin: (Dette bildet er forøvrig tatt før web-adressa kom på roret) Fantastisk resultat dette Gunnar. Til informasjon så kan jeg si at det var jeg som sendte Gunnar er request om en paint siden vi i Bodø Flyklubb jobber med å sette opp en PC med FSX i klubblokalet, men dette var over all forventning. Gleder meg villt til å installere denne sammen med Bodø-sceneryet. Det som gjenstår da er en realistisk AI-pakke Tom Arne: Har du noe tilknytning til Bofly? Du virker å vise spesiell interesse . FS9-paint til ALV eksisterer i dag allerede, tror den er til Flight 1 sin 172. Kvaliteten på den er jeg usikker på. Ernst: Kan hende jeg tar kontakt med deg dersom vi trenger noe tips og slikt til installasjonen. Du har jo ikke akkurat de styggeste teksturene jeg har sett . Gunnar: Kan jeg få distribuere et par smakebiter av painten på klubbens web-side? Tenker på opphavsrett og slikt. En paint til LN-FSA er ikke oss imot :grin:, men jeg synes å huske at Carenado sin PA28 slukte en del FPS. Forøvrig ligger det motstridende bilder av FSA på nettet siden den ble omlakkert i fjor. Fargen nå er Rød-Gull-Hvit.
  3. Hei Vi i Bodø flyklubb skal sette opp en PC med FS i klubblokalet. PC'en skal brukes til trening av prosedyrer, instrument og generell oppfrisking av single engine. Det er planlagt å bruke FSX med XP SP3. Dette har et stramt budsjett så vi håper på en rimelig løsning. Noe har vi fra før og noe må skaffes: Pedaler - Check Yoke - Check, takk til Dag Throttle - Check, takk til Dag Flatskjerm - Mangler Tastatur - Mangler Mus - Check Høyttalersett - Check Nødvendige kabler - Check Stasjonær PC* - Mangler * En stasjonær PC kan også bygges selv dersom vi får deler som passer. Dersom selvbygging blir aktuelt er status følgende: Kabinett, midi - Check Hovedkort - Mangler Minne - Mangler Prosessor - Mangler Skjermkort - Mangler Strømforsyning 550W - Check Harddisk - Check Her er bilder fra klubbens stand under Bodø Airshow i sommer,kanskje noe "overkill" ift. budsjettet i denne omgang :wink: .
  4. Dette var trist. De har ennå ikke offentliggjort hvem den omkomne er. Skummelt, har flydd med Heliteam mange ganger.
  5. Mange kloke ord her, og viktig å påpeke at tråden er ment som konstruktiv kritikk Det kan virke som at det er et visst behov for litt opprydding av forumet, spesielt bilde-delen. Jeg mener at blandingen av real og simming er et must. For mange starter en flykarriere/sertifikat med nettopp FS (bl.a for undertegnede). Ønsker også å nevne at Dag gjør en kjempeinnsats for å holde fs.no gående, og det er ikke rent få dugnadstimer han legger ned i dette. Stå på
  6. Beklager å måtte bumpe denne, men hvordan går dette prosjektet?
  7. Blir stående på Bodø Flyklubbs stand med simulator. Var innom Dag i shoppen nettopp og fikk lånt en Yoke og litt snacks :grin:.
  8. Bodø Flyklubb skal ha egen simulator på standen som interesserte skal få prøve og jeg har fått i ansvar å organisere dette. Planen er følgende: FSX/Acc med yoke, pedaler og Track IR. Videre skal vi bruke en 42" plastma, og et "greit" surroundanlegg med aktiv sub. Dersom det er nok utganger på forsterkeren skal det påkobles en rumperister :cool:. Det hele blir nok arrangert på et skrivebord i teltet. Planen var å fly rundt Bodø og omegn i real weather, men siden sceneryet ikke er det beste der skal jeg bruke Wales og et meget bra VFR fotoscenery. Flyet blir default C172 med lyden fra Carenados C182. Litt av årsaken til at det blir default fly er at PCen min ikke er av de heftigste så jeg vil prioritere framerate foran grafikk siden det gjør det enklere å fly, samt mer realistisk. Håpet er å ligge på 30-40 fps. Scenariet blir formasjonsflying med annen GA-trafikk (AI selvfølgelig), tror det kan bli morsommere enn bare å fly meningsløst omkring, i tillegg blir det veldig utfordrende for de fleste. Under er et bilde av hvordan det vil bli.
  9. Virkelig bra :cool:. Utrolig fartsopplevelse i enkelte av de scenene. En annen musikk så hadde det blitt en 10'er fra meg
  10. Jeg kommer i det ene Hadde vært arti å vært med, men jeg tror jeg må prioritere flypengene til egen skoling, merker at slikt tapper kontoen :eek:
×
×
  • Opprett ny...