Gå til innhold

Harald Prestvik

Members
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Harald Prestvik

  1. Det var LN-OLL ja. Men Norsk Luftambulanse ble takket på rulleteksten av en eller annen grunn. LN-OLL skal tilbake til HS til sommern.
  2. Var West sin CRJ-200 som ikke fikk ut flaps. Så ikke noe mer enn det. Står neppe i Widerøe sin hangar med mindre de ber på sine knær. De vil ikke ha de der siden de ikke fikk ta ettersynene på maskinene, så de står på de-ice nord. (TV innslaget fikk med gutta fra lageret da de zooma inn på at flyet taxa til parking, selv sto jeg litt lengre bort bak noe gress)
  3. Det er flere ting inne i bildet som gjør hele security delen til noe svada. 1. Det er securitas personel med et par ukers kurs som gjør kontrollen. De er unge, uerfarne og kan fyres opp av et feilplassert ord. Har noen f.eks. prøvd å kalle de tyttebær politi? Om noen prøver så håper jeg ikke det er 20 min til flyet dit går, for du kommer ikke gjennom kontrollen før etter neste vaktskifte. Om du da ikke sitter på glattcelle. 2. Personell med sikkerhets klarering og utvidet vandelsattest har fått utlevert "adgangskort". Etter Bush sitt siste mareritt har dette blitt forvandlet til et nøkkelkort. Det gir deg like mye adgang som en passasjer. Det betyr at selv om du har vert sjekket i alle himmelretninger så må en kle av seg til underbuksa 10 ganger om dagen. De eneste som blir stoppet i dagens security er amatør kaprere og vanlige passasjerer som har glømt å ta hendene ut av lomma når enn går gjennom metalldetektoren eller har glemt å ta småmyntene ut av lomma.
  4. Cold Response/Strong resolve.. Klarer ikke holde orden på øvelsene her nord. Det eneste som er sikkert er at jeg er lei av å ha militæret i hagen hver vinter.
  5. Øvelse Strong Resolve. Det er for tiden 8 F-16 fra Ørland HF på Andøya. Og en haug i Bodø. Blandt nasjonene som stiller med fly er Belgia, Danmark og Nederland. Etter det jeg forstår har det vert snitt flyging over meste parten av Nordnorge fra Lofoten til Tromsø.
×
×
  • Opprett ny...