Gå til innhold

Per-Helge Nilsen

Members
  • Innholdsteller

    156
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Per-Helge Nilsen

  • Bursdag 09. juni 1956

Per-Helge Nilsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Du har bodd for lenge i USA du!, da blir man litt sånn der kjepphøy som amerikanere har lett for å bli :grin: No afence! Men for å snu litt på flisa: når folk fra andre land skal lære seg språket vårt....eller de nordiske språk...så tar det tid, og i og med at aksenten alltid vil henge med når man skal lære det nye språket og det er indivuelle variasjoner så sier det seg selv hvor god/dårlig enkelte blir til og snakke språket. og sånn blir det vel for oss i Norden også når vi skal lære oss et fremmed språk!! Med dette sagt: som passasjer har jeg hørt litt ymse språkkunskaper både fra norske,svenske og danske,men at dem ikke gjør seg forstått eller er så elendige som du vil ha det til...Det er jeg ikke med på! :cool: Og hvis du er så bekymret for engelsken til de innen flybransjen her i Norge= ATC og flycrew...vel da får du finne et annet land og fly i :grin: Håper du tok den spøken!!?? :whistle:
  2. Hei! Fine bilder! hvilket fly er det der(Pmdg eller noe annet)? hvor får man kjøpt det og til hvilket spill? FS9 eller FSX? Var jo nydelig gitt!
  3. Utrolig flotte bilder hvor har du fått tak i det flyet der?? så fint ut inne i cockpit også!!
  4. Hei Alle sammen! Jeg vil bare si dette: etter at jeg begynte å fly fs i april i fjor og oppdaget flightsim forumet i sept,så har jeg fått mye og verdifull og riktig informasjon om flyging fra diverse medlemmer som jeg er meget takknemmelig for!.....og jeg har ennå mye å lære og kommer nok til å stille flere spørsmål.......og da er det godt å vite at det finnes noen som har bedre kunnskaper enn meg. Så derfor vær glad at dere kan være til hjelp for noen og fortsett med å ha en trivelig tone med dem som spør for da lærer vi mere om det vi ivrer for nemlig: Flyging! Takk til dere som har hjulpet meg!
×
×
  • Opprett ny...