Gå til innhold

Anders Fjeldstad

Members
  • Innholdsteller

    77
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Anders Fjeldstad

  1. Cali i Colombia har en vrien approach. Der var det jo også en stor ulykke på nittitallet med en American Boeing. Flyplassen ligger i en dal, med fjell rundt. Kommer du nordfra må du ta en 180 graders turn for å lande fra sørsiden. Artugt artugt...
  2. Dere som har Nat.Geo.Channel bør zappe inn på kanalen i kveld 21.00 - 23.00. Flere flyprogram (Ulykker da vel og merke, men interessant likevel)
  3. Takk takk Mye hjelpsomme og trivelige folk her Skikkelig bra respons! Alle tips tas imot med stor takk Fått mange gode allerede.
  4. Hehe skjønte det. Har lest den nå - oversiktlig og greit når en nærmest er helt blank Skal teste det ut nå.
  5. Okey bruker tastaturet, så det betyr sikkert endel. Takk for tipset anyway er ikke klar over alle småfilene og tipsene som ligger rundt omkring vet du.
  6. Funker ikke dette Fokker flyet, "can't load" mange gauges. DEssuten sliter jeg med å pakke det ut manuelt - har ikke nok kunnskaper til at jeg veit hvilke filer som skal hvor...jaja. finnes jo mange andre fly og Ser på noen av screenshotene at vannet virker mye "nicere" hos mange enn hos meg. har ikke gjennskinn i måneskinn hos meg og vannet virker mørkere, jevnt mørkt liksom.
  7. Ok takk det ser ut til å funke Men får opp en melding når jeg tar in flightsim: Flightsim has detected potentally incompatible aircraft or software. File: FSSound.dll Hva kan dette være?? Har ikke lagt inn ei fil som heter GaugeSound.dll - hvor skal evt. den ligge?
  8. Oj! langtur det da Hvilket fly da? Tar du HELE turen i realtime? Prøvd meg på langtur men jeg sliter med landinger og store fly har en jobb å gjøre der. Legge meg i trening.
  9. Anbefaler dette programmet på Nat.Geo.Channel spennende og et must for en "flightsimmer".
  10. Takk for alle tips tenker å begynne med Norge her. Scandinavian Mesh contra Scenic? eller begge? Er det forskjell på disse? Prøvd Fokker 70/100 pakken, men får en feilmelding av innstallasjonsprog. Får ikke innstallert de men men andre fly fungerer da
  11. Er det det som heter TerraMesh 15 og 16 eller noe?
  12. okey takker for tipsene - jobber med saken nå Hvor finner jeg Lago Mesh da? Knall med så rask respons her da
  13. Hei Har nå spilt MSFS 2004 i en måned snart og er blitt helfrelst. Alltid hatt litt interesse for fly, men trodde aldri at jeg skulle bli bitt av flysim basillen, vel...her er jeg Trenger noen tips fra dere mer erfarne piloter. Hva burde man laste ned av ekstrastuff og slikt, er det noe dere anbefaler for en rookie? Har lastet ned Norske flyplasser da og det var fett, i tillegg til noen fly Har også lurt veldig på AI flights og hvordan man kan kontrollere dette (AI fly, ulike selskaper mm). Sliter om dagen med å lande med "større" fly *virker sikkert amatørmessig*, men ikke lett - likevel - skikkelig gøy Alle tips tas imot med stoor takk Mvh. Anders
×
×
  • Opprett ny...