Gå til innhold

Øyvind Isene

Members
  • Innholdsteller

    6
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Øyvind Isene

  • Bursdag 05. juni 1970

Øyvind Isene's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. TAP = Take Another Plane Fersk erfaring fra Oslo-Brasília t/r i desember. Tror det var noe forhastet at jeg skaffet meg Frequent Flyer card hos dem.
  2. Tviler på at Varig dør som selskap, men fagforeningen har blitt enig om en avtale hvor antall ansatte går ned fra 9800 til 6900 i tillegg til at de går ned i lønn. Varig har 70% av det internasjonale markedet (som nasjonale selskap utgjør), mens de har tapt veldig mye på det nasjonale markedet (kun 19% nå).
  3. Hvorfor skal man lære nye flyveledere å snakke norsk, snakker ikke alle flyveledere stort sett engelsk på jobb?Hvis mangelen på flyveledere er så prekær, så får man vel ikke utdannet nye sånn over en helg; eller er det mange arbeidsledige flyveledere? Ledelsen i Avinor bør byttes ut fordi de ikke har gjort jobben sin. Men å bytte ut Randi & Co løser vel ikke problemet umiddelbart?
  4. Ah, så det var dette som ble opphavet til "TAP = Take Another Plane" ?
  5. Så det er den tiden i måneden igjen nå... Har hørt at enkelte ektemenn tilpasser seg syklusen til kona...
  6. Kameraet skal brukes til spotting, Jeg har ikke satt noen spessiel grense til pris og jeg er ikke verdens beste fotograf. Kanskje du kan bli en av verdens beste fotografer. Har aldri spottet selv, men antar du trenger 1) å like fly 2) evne til å se gode motiv 3) et fotoapparat som også er et godt verktøy. Du har sikkert 1 og 2 oppfylt og kan bli bedre på 2 etterhvert. Med 3 menes at du trenger et verktøy som ikke setter grensen for 1 og 2. Fordelen med et digitalt speilreflekskamera er at du kan få til mer og bygge videre på det etterhvert som du lærer mer. Det er bare tull at man kan kjøpe et kamera som er for avansert i forhold til kunnskapsnivå, poenget er jo at man skal vokse med kameraet. Før man kjøper et D-SLR kan man vurdere et digitalt kompaktapparat for å teste ut rekkevidden av sin egen fotointeresse, de er lette å ta med seg - det er ikke alltid det passer å dra rundt med fotobag og det er bedre å ha et ikke-optimalt bilde av en 777 enn ikke å ha det...
×
×
  • Opprett ny...