Gå til innhold

Ole Theodor Holland

Members
  • Innholdsteller

    173
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Ole Theodor Holland

  • Bursdag 23. nov. 1989

Ole Theodor Holland's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Nydelig paint, på lik linje med resten av paintene dine! Tusen takk!
  2. Flotte bilder som vanlig! PS. Du kunne ikke lagt ut Terrain-delen i Fs9.cfg-filen du bruker?
  3. Har du prøvd å trykke på den linken Frode? Anbefaler deg å prøve en gang til
  4. God kveld! Er et par år siden jeg lagde en ordentlig bildepost sist, så det er vel på tide jeg lager en ny! Turen strakk seg fra Gardermoen til Arlanda. Addons brukt er: NA Norway Scenic merget med UTE GE FE SwedflightPro Arlanda PMDG 737-800 med Norwegian paint av Paulo Fernandes Begynner flighten ved gate 44 RW 01L er den aktive, og setter SUTOK5A som SID Kontrollerer om avgang og ankomstrutene stemmer Ruten er ENGM SUTOK UP607 ELTOK ESSA, og setter denne inn i FMC, samtidig som jeg avslutter programmering av FMC Vi er nå klare, og begynner push-back Starter motorene Motorene er startet, og fortsetter push-back Mye trafikk på Engm idag Lufthansa tar av Cleared for takeoff Lining up N1 40%, TOGA engaged, brakes released! Rotate Lift off! Climbing 10000ft, Seatbelt sign off, landing lights off Begynner nedstigningen Kontrollerer vindretningen på ESSA Vindretningen er 190, og skal derfor lande på 19R, og bruker ELTOK5P som STAR Kommer stadig flere skyer 10000ft, landing lights on! Forbreder meg på 19R approach Setter VREF Svinger inn mot ILS On final Short final Almost there! Touchdown Svinger inn mot gate Shutdown, og nok en vellykket flight Håper dere satte pris på bildene, og ha en fortsatt fortreffelig kveld! Selv skal jeg ta et par øl på by'n. Skål! :whistle: (Ser nå at JPG-komprimeringen ble litt dårlig, og litt store bilder, men pyttpytt!)
  5. Nei, tror ikke det skulle være noe problem. Jeg hadde min arbeidsuke hos Widerøe på Torp, og jeg fikk være med på klapp, Torp-Bergen-Stavanger-Torp.
  6. Selv har jeg en Asus 22" Widescreen skjerm. Fungerer helt ypperlig i alle spill så langt. Spesielt i Fs9, med VC og TrackIr, en helt annen opplevelse! Var også skeptisk til hvordan Widescreen ville fungere i spill, men ble positivt overrasket. Er også helt ypperlig til film. Byttet fordi CRT-skjermen på 17" begynte å bli litt vel sliten. :whistle:
  7. For eksempel her Derfor henter jeg inn ADSL fra naboen 500 m unna, med to gigantiske wlan-antenner!
  8. Takker for alle kommentarer! Ådne: Jeg vet at den ikke er komplett, det er veldig begrenset man får gjort på et toukers prosjekt. Men vi får se om jeg noen gang kommer til å legge til fler avanserte funksjoner. Bare det lille programmet her krevde nesten 4 sider med koding, så fler og enda mer avanserte funksjoner frister ikke så veldig!
  9. Og her er resultatet for de som ville se det! [image]http://i2.photobucket.com/albums/y44/OleTheodor/Drivstoffkalkulator/drivstoff1.jpg[/image] [image]http://i2.photobucket.com/albums/y44/OleTheodor/Drivstoffkalkulator/drivstoff2.jpg[/image] [image]http://i2.photobucket.com/albums/y44/OleTheodor/Drivstoffkalkulator/drivstoff3.jpg[/image] Så er det noen interesse for dette programmet? Det er ikke programmert inn avanserte formler for kalkulering av fuel, men det er veldig generelle tall for de forskjellige flytypene. Men jeg syns programmet er kjekt for de som kanskje ikke er så flinke til å kalkulere fuel før hver flytur *peke på seg selv* Men som sagt hvis jeg får god respons så er det mulig jeg laster det opp på filbiblioteket.
  10. Njaa, vi får se på det. Vurderer også om jeg skal laste den opp på filbiblioteket her. Kalkulatoren inneholder en del Widerøe, SasBraathens og Norwegian grafikk, bare sånn for å få en litt "norsk touch" på det! Så mener jeg også at det ikke finnes noe lignende fra før heller (Skyt meg hvis jeg tar feil!), så det hadde jo vært morsomt hvis det ble noe greie på den kalkulatoren. Men som sagt, vi får se.
  11. Takker for svar! Og takk for linken Roald, mulig jeg klarer å få en løsning på dette
  12. Hei! Har IKT som studieretningsfag på skolen, og vi har fått som proskjekt å lage et valgfritt program. Derfor tenkte jeg at jeg skulle lage en aldri så liten drivstoffkalkulator! Til nå har jeg lagt inn kommandoer som regner variabler som flytid, tid på bakken, reservedrivstoff osv. Men som jeg har sett på mange andre kalkulatorer, så har man muligheten til å taste inn flyhøyde. Så derfor lurte jeg på om noen kloke hoder vet hvilken formel jeg skal bruke for å regne ut fuel på en bestemt valgt flyhøyde? PS: Ja jeg har undersøkt på Google om emnet, men fant ikke noe fornuftig stoff om det..
  13. Hardeste: Widerøe på Flesland Var så sykt med vind. Satt forresten på klappsete, så jeg hørte hvordan kapteinen bannet lavt fordi vi kom ALT for høyt inn. Så smallt vi ned i asfalten så hardt at jeg slo huet i kabindøra bak meg, og headsettet ned over øya! Mykeste: Må være Norwegian på Nice.
×
×
  • Opprett ny...