Gå til innhold

Knut-Arild Lindquist

Members
  • Innholdsteller

    94
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Knut-Arild Lindquist

  • Bursdag 30. nov. 3

Knut-Arild Lindquist's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Halvdan og Timmy: Tusen takk! Akkurat de jeg mener. Mail er sendt til dem i dag.
  2. De har ikke den typen jeg mener. Jeg vet at aeroimport i Svergie hadde den typen jeg mener en gang, men de eksisterer ikke lenger.
  3. Noen som vet hvor det går an å få tak i en SAS pilotkoffert? Jeg tenker på de firkantede sorte i skinn med lokk som sitter festet på den ene siden og låses med to spenner foran på den andre siden. Jeg klarer ikke å finne en sånn type koffert på nettet. Skulle gjerne hatt en slik og er villig til å betale en del for å få en.
  4. En kompis av meg som jobber i kontrollsentralen i Røyken ringte meg ved 12-tiden i dag og fortalte om dette. De kom da fra Ørlandet og hadde akkurat entret ENGM TMA nordfra. De hadde overflyving på ENGM og dro videre over Røyken og skulle en tur til Rygge. Men i all hast glemte jeg å spørre HVORFOR. Men det var iallefall 8 F-16. mvh Knut-Arild
  5. Det er jo ganske stilig å se piloter komme gående på flyplassen i fine uniformer med distinksjoner på armene osv. Og da synes jeg den klassiske pilotkofferten også hører med. Men i den senere tid har jeg nesten ikke sett noen SAS-piloter med skikkelig koffert. Bare en slaskete nylonveske. Noen som vet om SAS har sluttet å gi pilotene sine skikkelige kofferter? Det er vel noen som jobber i SAS her som kan svare kanskje?
  6. Takk skal du ha! Satt innstillingene til maks her, men kunne ikke se noen merkbar endring. Men da har jeg iallefall prøvd.
  7. Det var iallfall slått av i FS9, men så var det bare å finne hvor man gjør dette for skjemkortet da. Har Radeon 9600 256mb. Noen som kan bruke teskjeen litt for meg?
  8. Skal prøve å sjekke dette nå. Hva er anti-alaising for noe da? Dumt spørsmål kanskje men.....
  9. Jeg FS9 og PMDG's 737 maskiner. Bruker ultra high i alle displayinnstillingene. Allikevel synes jeg det blir sagtannkant på flyene i take off posisjon. Bruker oppløsning 1024x768. Er det andre innstillinger som kan endres for å redusere dette?
  10. Du kan prøve på Uniformspartenr på Ulven i Oslo. De leverer uniformer til flere flyselskap, og jeg fikk en gang kjøpt distinksjoner der... Hilsen Knut!
  11. Akkruat hva jeg trengte. Fant den i Flightsim også. Den begynte med Princess og det ante jeg ikke. Så det er ICAO disse kodene heter. Man lærer hele tiden. Tusen takk for lynraskt svar. Knut-A.
  12. Noen som vet koden til denne flyplassen. (med kode mener jeg slik forkortelse som f.eks. ENGM) Finner ikke denne flyplassen i FlightSim.
  13. Jeg tror det var på Sola airshow i 2004 at Norwegian gjorde en helt rå takeoff med en 737-300. Noen som husker dette, og som kan fortelle meg hvor jeg kan finne en videosnutt av dette. Den har vært å finne på nettet tidligere, men jeg klarer ikke å finne tilbake. Hilsen Knut-Arild Lindquist
×
×
  • Opprett ny...