Gå til innhold

Anders A. Steinnes

Members
  • Innholdsteller

    49
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Anders A. Steinnes

  • Bursdag 12. mai 1971

Anders A. Steinnes's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det er berre ein trist ting med å flytte på default-flyplasser. Om du flyr multiplayer, så er ein avhengig av at alle andre har det samme addons. Om ikkje står ein som på bømoen parkert i skogen for andre enn deg sjølv. For meg som flyr 90% multiplayer, er det dessverre uaktuelt om ikkje stripa ligg på samme plass som i default. Og det er jo litt synd, med tanke på det flotte sceneryet ellers. Berre eit lite sukk frå meg her!
  2. Min første flytur vil nok truleg gå her på sunnmøre i min Carenado 206. Det har byrja å snø, og eg håpar no at det gjer likeså i simmen. Men andre ord kan det bli ein skikkeleg utfordring å starte med. Har fått på plass den etterlengta FSPassangersX, så no har eg også passasjerar å ta hensyn til. Ynskjer eit godt nytt flyår til alle!!
  3. Flott med scenery frå Norge. Det er jo her eg flyger mest. Men; Får beskjed om at det ikkje finnes fueltruck på Gardemoen, og det finner eg som litt rart. Er det noko som du kan fikse på? Anders
  4. Ynskjer å selge, då eg har auka til 512MB. Boxed, med alt intakt. Kortet var nytt for meg i februar 2006. Pris: kanskje 500 + frakt?
×
×
  • Opprett ny...