Gå til innhold

Carl Hammarlund

Members
  • Innholdsteller

    26
  • Ble med

  • Siste besøk

Alt skrevet av Carl Hammarlund

  1. Hallå! Lurer på om det er mulig att dele cockpit med en annen i FSX og om det dessuten er mulig att fly samtidlig over VATSIM. Bruker Fsinn. Har lest om ulike måter att koble seg till gjennem dette, men vi har ikke fått det till. Derfor lurer jeg på om noen (som har lyckats) vill posta en 1-2-3 prosedyre hvordann dette gjøres. Takknemlig for svar! /Carl (UA05)
  2. okej men då får du vel kanskje fortsette med disse problemer også Personligen synes jeg jo det er bedre med stabil programmvare æn å ha alla sånna små irriterande problemer. Husker godt hur det var. Lycka till, kanskje jeg kommer over når nye squawkbox virker.
  3. Du ær inte den enda som haft det problemet. Gå øver till IVAO som bland annat jag gjort. Så ska du se det fungerar bættre. IVAO ær också større! Se på http://www.ivao.org Lycka till!
  4. Aha! Det høres spennende ut! Hvor kan jeg lese om det?
  5. Hallå! Vet noen om det finnes ett program som gjør att to personer kan sitte i samme fly? Og bruke dette ved onlineflyving? Takknemlig for svar!
  6. Høres utrolig gøy ut! Fast jeg har konvertert til IVAO nå. Virker vare ett støre nettverk med flere piloter online også. Hvorfør ikke gjøre detsamme gutter? Må nok skjekke litt oftere på denne siden så jeg vet når det er slike "events".
  7. Hallå på er alla! Kjempet lenge med å få orden på VATSIM softwaren. Lyckades tillslut, men det ær ju veldig instabilt, og mye å starte opp når man vill ta en tur. En venn installerte programvaren for IVAO på 5minutter, og var deretter oppe i luften på noll-tid. Jeg gjorde det samme. Dere controllers som sitter på VATSIM her i Norge, kan dere inte konvertere til IVAO ettersom det sjelden er controllers oppe her. Danmark har en egen seksjon, der de bemanner Kastrup hver tisdagkveld. Vore ju helt topp om dere kunde fylle opp ENGM på samme måte. Trur nok det skulle lokke til seg mange om det var en bestemt dag som man viste att dere var online. /Carl Hammarlund (Shape01)
  8. Fick svar fra Simulation Harware (Som har gjort AVC-tuner). De forklaret att det oppstått noe problem hos en av serverne sine. De ska ordne en ny version av AVC-tuner under denne/neste uke og legge den ut for nedlasting. Får se om det løser saken.
  9. Samme sak her. Prøvd laste hem både den nye versionen, og den forrige, men får nå samme feil. Gikk så langt att jeg t.o.m ominstallerte windows (hvis det var noen oppdateringer som øde la) men problemet er det samme. Jeg synes vi bør sende en mail til programererne og spørre de. Så synes jeg vi poster en notis her igjen når vi fått svar. Jeg sender ett mail med en gang! /Carl
  10. Hallå! Har tidigare flugit endel på VATSIM, men når jeg skulle koble meg opp nå i helgen fikk jeg plutselig ikke AVC-Tuner til å virke. Får en feilmelding "Runtime Error". En bekjent som har samme version av AVC-tuner (den seneste) har akkurat det samme problemet. Er det flere derute som har dette også? Hva kan va feil? Takknemlig for alle tips og råd! Hilsen Carl Hammarlund
  11. Hallå! Er litt enig med Stian. Jeg har ett par veldig greie hodetelefoner, å ønsker egentlig en mic. Finnes det kanskje en USB mic å feste på hodetelefoner eller genser?
  12. Hallå! Flyger en hel del på Vatsim.net, å begynner å innse att det nok er dags å skaffe ett bra headset. Noen som har några ideer? Kan man få tak på ett "riktigt" pilot-headset på noen måte? Hva bruker dere for type?
  13. Hallå! Dette virker vare ett 3D-program. Innebærer dette att man også kan bruke f.eks 3D-studio max for å gjøre, alternativt redigere objekt fra Flightsim2004? Noen som har erfaring med dette?
  14. Hallå! Jeg er ny i dette forum, og relativt ny også for dette med Flightsim2004. Har sett her og andre steder på nettet att det er mulig å gjøre bygg å lignende (til o med flygplatser) og siden importere dem till flightsim. Jeg synes dette høres meget intressant ut, og lurer på hva slags program jeg trenger for dette. Ser frem mot deres svar!
×
×
  • Opprett ny...