Gå til innhold

Patrick Møller Johansen

Members
  • Innholdsteller

    203
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Patrick Møller Johansen

  • Bursdag 25. nov. 1985

Patrick Møller Johansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hvis du skal fly fra en ukontrollert flyplass til en ukontrollert flyplass og holder deg i G-luftrom (ukontrollert luft) hele veien, er det ikke krav om å kalle opp ATC i det hele tatt. På grunn av radardekning og radiodekning har ikke ATC mulighet til å gi trafikkinformasjon overalt. Derfor vil det mange steder være "se og bli sett" som gjelder. Flyr man under eller i TMA-luft er det større sjanse for å få trafikkinformasjon fordi radardekning og radiodekning er bedre.
  2. Hei Anders! Jeg jobber som flygeleder ved Oslo ATCC og synes det er interessant at du har fått med deg dette. Grunnen til at de fikk disse klareringene ut fra Torp er rett og slett fordi SKI VOR har vært u/s over lengre tid og da kan ikke SID'ene brukes. Disse var basert på radialer og distanser fra denne VOR'en. Hilsen Patrick
  3. Er veldig interessert i den dokumentaren jeg også.. Hadde vært veldig gøy å se!
  4. Sist jeg fløy med Tristaren fra Gardermoen var det med et portugisisk eller spansk selskap kalt Luzair. Da var kjerra leid inn for et fugleinfisert fly fra Novair.
  5. Da pleier det å komme opp en mulighet til å velge en annen server å hente data fra. Har du fått det?
  6. Trenger du flere frekvenser kan du gå inn på enten SLV eller LFV . Leter du litt rundt her finner du både AIP for Sverige og Danmark.
  7. Er du sikker på dette? Jeg sjekket eurobook før søndagens store trafikk, men ingen norske flygeledere var booket der..
  8. Det er jo uansett nok ATC i Norge. Blir nok neppe noe problem nei ...
  9. Nå må vi jo passe på at ikke all ATC flyttes fra sør til nord da.. hehe. ville jo blitt litt feil
  10. Jeg følger deg opp Gunnar. Kommer til å sitte en del Bodø ACC utover.
  11. Næmmen, så utrolig gøy! Jeg skal starte der jeg også! Ble oppringt i dag! Gratulerer så mye
  12. Uansett er det jo fullt mulig å bruke de til FS
  13. Hei! Var der sammen med ham og fikk sett ham Jan Fredrik får inn meg på TCAS'en sin men han ser meg ikke gjennom vinduet..
×
×
  • Opprett ny...