Gå til innhold

Jan Håkon Ore

Members
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Siste besøk

Jan Håkon Ore's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg har kun efaring fra Braathens og Premiair. Braathens har hyggelige og behjelpelige vertinner altså 100% service instilte. og maten er grei nok. Premiair sin flymaten er sånn mat insatte i norge skulle spise . og vertinnene er altid sure og de er så forbanna overlgne mange av dem .
  2. oisann mente at hun er på 340 nå før var hum på md-81-82-83
  3. jeg likte ikke den fra australia den var litt snål. har prøvd agderfly sin det er jo el lite bøtte kott iforhold men ok nok. jeg kunne tenke og lage min egen flysim. Liste: yoke ,trothle,en kanon hvit pappvegg et godt sete med vibrator pute, suround lyd for litt effekt. headsett.ruder pedaler ei mus. og i et lite kott. Pentium4. 500mb ram. 1500mherz,nividia geforce 4 delt skjermkort. og en livlig fantasi. TADA det skal jeg lage når lønna strekker til. testa fs2002 pro på agdrfly og det var bra men enkelte knapper var ikke kompitable men pytt det fikser man på veien.
  4. Helt klart men jeg synes boeing 737-700 og 737-500. Airbus er så kjedelige for alt går på computer når de er på ILS for jeg kjenner ei som er vertinne på a340 for md82-83. uansett Boeing Preferd Product !!!!!!!
×
×
  • Opprett ny...