Gå til innhold

Terje Glomstad

Members
  • Innholdsteller

    16
  • Ble med

  • Siste besøk

Terje Glomstad's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hmm..virker som om politiet ikke har fått klare retningslinjer for beslag etter at loven ble revidert. Overhørte samband i en rutinekontroll for ikke så lenge siden der politiet fant en radio, frekvenser var programmert (politiets), men radioen ble ikke beslaglagt p.g.a. at det ikke gikk an og sende på den?! Det var her i Asker og Bærum. Dessuten, hvilken lov hadde du forbrutt deg mot? Står det det noe sted? Leste litt i dette http://www.lovdata.no/all/nl-19950623-039.html og kunne ikke finne noe der..all den tid det står CE merke på den, skulle den jo være lovlig. Greit nok, lytting på politiets samband er jo liksom ikke tillatt da, men hvilken lov bryter man i egentlig? Noen som vet?
  2. Åja...det går visst... Se nyhetene på TV-Norge nå kl. 18.. De har visst sneket med seg våpen ombord i fly de også. Hva må i egentlig til for og stanse sånt? Ganske enkelt i egentlig...mere penger til SIKKERHETEN! Men...ooops....da hadde jo billettene blitt DYRERE da. Hehe... [ 05.09.2002, 16:51: Endret av: Terje Glomstad ]
  3. Helt grei radio. Har hatt ett par av dem opp gjennom tiden, og jeg syntes nå rekkevidden var grei. Satt nå her på Kolsås og hørte politiet i Oslo helt greit. Og det med fjellet i mellom... Men det hadde vel blitt billigere og kjøpt den i Sverige, nå med kronekursen osv...hvis du skal en tur da.
×
×
  • Opprett ny...