Gå til innhold

Morten Mevik

Members
  • Innholdsteller

    19
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Morten Mevik

  • Bursdag 01. juli 1979

Morten Mevik's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Kan WoAI brukes i Squawkbox også eller kun FSinn?
  2. Da er ticket sendt. Takker så mye for hjelpa
  3. Både FS og SB kjører fra før i Admin modus. Har prøvd komp. modus og skrivebordssammensetning. Ingen løsning. Men etter en ID sjekk så står jeg som inaktiv, er det dette som sørger for at jeg ikke kan koble på? Jeg fikk jo koble på for 3 dager siden.
  4. Har prøvd både copy/paste og "manuell" skriving av id og passord. Ble ikke noen endring av den grunn. Skal leke litt med portene på routern, å se om dette kan hjelpe...
  5. Får opp feilmelding Invalid CID/Password når jeg prøver å logge meg på Vatsim med squawkbox. Har skjekket både id å passord flere ganger og alt er rett. Fikk logget på for 3 dager siden (25.01.10) men etter det får jeg bare opp feilmeldingen. Bruker Windows 7 64 bit, og kjører fs9 og SB i admin modus. Har søkt en del (kanskje ikke godt nok) etter problemet men finner ingen løsning. Noen som har noen gode ideer på hva jeg kan gjøre for å få dette i orden?
  6. Jeg fant ut av det. Hadde ikke lagt export-filen i SB dir. Når jeg gjorde det så ble alt i orden.
  7. Når jeg prøver å laste inn flightplan fra FSNav til SB får jeg en feilmelding: "you are missing the file CSL_ICAO.csv Aircraft will not be shown properly" Har hentet de nye csl filene og lagt det inn i FS/aircraft/csl. Har også erstattet CSL_ICAO.csl (som beskrevet i readme filen) i SB dir. Noen som vet hva jeg gjør feil?
  8. Har opplevd 2 jeg og , men jeg tror jeg har lest et sted at det skal være sånn.. Har et annet problem jeg: jeg har brukernavn morten på GC og da jeg og LNOMS var logga på fikk jeg etter en stund "modemhavari" og min internettforbindelse ble brutt, og nå får jeg ikke logga meg ut eller inn som morten. Hvordan kan det fikses???
×
×
  • Opprett ny...