Gå til innhold

Pål-Inge Johansen

Members
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Siste besøk

Pål-Inge Johansen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. F.ö. så tror jag att SAS kommer att dra sig ur inrikes Norge helt om några år och överlåta allt till BU och WF. Ganska logiskt när man tänker efter... /Jörgen du tror virkelig det er mye igjen av bu om noen månder.. alle fly skal bort (nesten) !! + at det er bare crew igjen 1 sept. ja.. blir ikke mange igjen av de 737'ene.. ene leases nå av norwegian.. ln-bru + usa reg.. bare ta en titt på bildene...
  2. Fredrik.. hva mener du med 'glemme' og skrive helt fram?? Når du sjekker inn til en detinasjon, så kommer taggen ut med den destinasjon du skal til. Alt dette er data styrt. Ellers.. Det med toalett saker.. Det SKAL du få av SAS når du ikke får bagasjen din.. De har egen pakker til folk som ikke får bagasjen.
  3. Vet det finnes ett ai oppsett for norge når det gjelder sk, bu og wf.. Funker dette når man spiller i SB? Går alle rutene som vanlig?
  4. takker for dette.. må prøve senere idag..:-)
  5. Får ikke fram rette flytyper / selskaper når jeg flyr med multiplayer i SB. Flyr som regel med en kompis og vi begge flyr en 737-500 (braathens) Er det mulig og få fram rett slik at vi ser det vi flyr.. eh! ??
  6. Ser ut til at når jeg flyr med sb, så blir andre fly (spillere) litt teit oppdatert!!! Veldig hakkete. Dette skjer ikke hvis man spiller mot ip add til en kompis. Bruker som regel Europe C serveren!! Prøvd andre også, men samme problem.. Noen som har det samme?
  7. takker Roger for litt backup på den... [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]
  8. hehe.. takk for tipset... [image]images/icons/tongue.gif" border="0[/image]
  9. Dette emne har helt sikkert vært her før.. [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image] Lurer på om det er en url eller noen som har innflygnings kart over de fleste flyplasser i norge og evnt. de største i Europa. Har en del fra før.. Men noen er litt utdatert!! Skulle iaff. ha hatt ett over engm..
×
×
  • Opprett ny...