Gå til innhold

Claus Holmquist Karlsen

Members
  • Innholdsteller

    15
  • Ble med

  • Siste besøk

Om Claus Holmquist Karlsen

  • Bursdag 07. mars 1972

Claus Holmquist Karlsen's Achievements

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Hei Dag ! Jeg ser det ble orden på logistikken. Skulle det likevel vise seg å bli problemer for Sten Arne så har du meg i bakhånden. Jeg har kontakter i SAS Cargo, så om jeg ikke får rabatt kan jeg i allefall koordinere, hente, levere og sende......... Det skulle i og for seg bare mangle med tanke på den tjenesten du står bak, og som vi alle tar for gitt!?!. Takk for innsatsen du gjør Dag !! (PS: Meg treffer du på : claushk@online.no )
  2. Hvor ble det av forumet for ASRC ?!?
  3. Når jeg er online så gjør det i allefall det. Jeg er opprinnelig fra Frøya (ENFA) og tok PPL/A på Ørlanden (ENOL). Så lenge det ikke er alt for mye trafikk på ENVA så prøver jeg å dekke alle flyplasser i Trøndelang. Når den nye ratingen trer i kraft, vil jeg gå over til å logge tid som Trondheim Kontroll.
  4. Hei igjen ! ...og takk til dere som kom til værnes og takk for flott feedback. Det er med stolthet jeg kan meddele at jeg fikk bestått Nå begynner ferden med kunnskapsheving slik at neste steg på stigen kan erobres. Men først skal jeg nyte noen måneder med den nye ratingen.
  5. Hei alle sammen ! Jeg skal nå avlegge Senior Student test for VACCN. Stedet er Værnes (ENVA) den 6.mars kl.2100 (lokaltid). Posisjon blir ENVA_V_APP på 118.6 Jeg håper at så mange som mulig kan bidra med noen flyvninger slik at jeg får nok trafikk til å kunne avlegge en gyldig test. Vi kan friste med virtuel kaffe og liksom-vafler etter at testen er ferdig Velkommen til Værnes og trivelige trøndelag !!
  6. Hei alle sammen ! Jeg skal nå avlegge Senior Student test for VACCN. Stedet er Værnes (ENVA) den 6.mars kl.2100 (lokaltid). Posisjon blir ENVA_V_APP på 118.6 Jeg håper at så mange som mulig kan bidra med noen flyvninger slik at jeg får nok trafikk til å kunne avlegge en gyldig test. Vi kan friste med virtuel kaffe og liksom-vafler etter at testen er ferdig Velkommen til Værnes og trivelige trøndelag !!
  7. Panelet ligger her på flightsim.no ( f16pn2k2.zip) Flyet ligger også her ( 299.zip ) Det andre panelet fant jeg på flightsim.com Flyegenskapene er relativt ok. Det jeg så langt har å utsette på flyet er at det er klin umulig å redusere hastigheten under flyving uten bruk av airbrake eller flaps. Layouten på de to panelene er bra. God visuell utsikt, så sånnsett er det "kult" å bruke for å flise opp tretoppene
  8. Jeg har lagt F16 til min portefølje av flyvende maskiner Jeg har litt problemer med de to panelene jeg har prøvd så langt. Problemet ligger i at jeg ikke får stilt Nav frekvensene. Jeg har prøvd "hurtigtastene" til FS2002, og de funker på transponder og ADF, men altså ikke på Nav. Er det noen som vet om eller har et F16 panel som kan benyttes til full IFR ?!?
  9. Før du søker etter multiplayersession så kobler du ned tilgangen til internett. Når SB finner MP-session så kobler du opp internett igjen og så er det bare å kjøre på.
  10. Hei Einar ! Det er klart at vi må bidra. Jeg tenkte jeg skulle sitte som ATC på Værnes, men der er jeg for sent ute. Jeg kommer i allefall til å logge noen turer mellom ENGM og ENVA. Jeg synes det er flott at du drar igang dette, for de seneste dagene har det vært rimelig stille på radarskjermen. I allefall over ENVA !!
  11. Hei Jonas! Jeg vet at du kommer til å få et fint år ved luftfartslinjen på Manger. Gikk der i begynnelsen av 90-tallet. Det er et år som bygger rundt teori til PPL/A, men det er jo masse man får i tillegg når man går på en slik skole. I tillegg til teori, så får man også kondisjon !!! Hvis du ikke er klar over det, og hvis Arnfinn ikke har blitt for gammel så er det løping 3 ganger i uken. Vi sprang på mandag, onsdag og fredag. Det er en skogsløype som er "døden" etter at det har regnet (og det gjør det jo aldri på vestlandet!!!) og en 12 km løype etter veien (her er stikkord "berg og dalbane !!). Det er en skole med godt miljø og flinke lærere. Du får hilse så mye til Arnfinn, å suge til deg så mye teori som du overhode kan. For det Arnfinn ikke kan om teori, er ikke verdt å vite !!! Lykke til ! Mvh Claus
  12. Hei igjen !! Noe måtte ha gått bra for jeg har BESTÅTT !! Så nå vil det bli god ATC dekning på ENVA i tiden fremover. Og det var ille at serveren skulle skape trøbbel, men når enden er god........ Så forhåpentligvis kan jeg snart ønske alle hjertelig velkommen til trivelige trøndelag for flyving med ATC. Mvh Claus H. Karlsen VBX151
  13. Hei alle sammen ! Jeg skal opp til test for "Student rating" for ATC i kveld. Stedet for testen er Værnes (ENVA_V_APP) og tidspunktet er ca. kl 2100 (Lokal tid). Jeg hadde satt pris på om dere som skal fly online i kveld kunne tatt en tur innom ENVA slik at det blir tilstrekkelig trafikk til å få godkjent testen. Jeg takker på forhånden for hjelpen, og ønsker alle en fortsatt riktig god helg !! Mvh Claus H. Karlsen VBX151
  14. Hei Arne ! Godt å se at det ikke bare er jeg som har små problemer. Jeg hadde samme problemet som deg. Jeg løste problemet ved ikke å koble meg til internett før jeg hadde satt opp SB. Etter at du har trykket på feltet "Get into the action" (eller noe i den duren) i SB, kobler du deg opp på internett. Konfigurer SB og velg Connect. Dette løste i allefall tilsvarende problem for meg. Lykke til !! Mvh Claus H. Karlsen
×
×
  • Opprett ny...