Gå til innhold

Dagens tips med ProController


Roar Eli Sandøy

Anbefalte innlegg

Noen av dere kan det nok fra før, så dere får da heller bare lese noe annet [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

I Procontroller så finnes det en lite dokumentert feature - på samme siden som dere skriver inn atis, er det en "selection" key - den er default satt opp for amerikansk/englesk tastatur, men kan fritt settes til hva en vil. Bare pass på at det er en tast som til vanlig er i lite bruk (jeg bruker ' )

Den fungerer på følgende måte - i kommunikasjonsvinduet i procontroller - så taster en inn den UNIKE delen av kallenavet til en pilot, en trenger altså ikke taste inn hele navnet, bare den delen som er unik i forhold til de andre online (004 for feks VBX004, A50 for feks brA504 etc)

trykker en så selection key, vil det flyet bli valgt som matcher det du har skrevet. Grei nok funksjon for å finne fly som kaller deg fra ukjente plasser etc.

Men enda kjekkere kan den bli, om en har piloten selected, og i kommunikasjonsvinduet til ProController skriver inn .fp - da requester en flygeplan til til den piloten som er selected (enten med selection key, eller med mus som vanlig..)

 

Grunnen til at det er sabla neat, er at en kan plukke opp fly, som feks står alt for nært på bakken til at en kan plukke de med musa - en kan da bruke ovenfornevnte metode ogplukke opp flightplans, og accessere flyene fra flightplan i stedet

Har andre noen nyttige tips, så bare fyr løs [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/wink.gif[/image]

------------------

Roar Sandøy

http://home.online.no/~eisoere/VACCN/" TARGET=_blank>VACC Norway

http://home.online.no/~roa-sand/irc/" TARGET=_blank>"Irc for Dummies"

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...