Gå til innhold

FS2020 starter på feil skjerm.


Anbefalte innlegg

  • Full Member

Jeg har idag forsøkt å hjelpe en kamerat som har hatt store problemer med oppsettet av simulatoren i det siste. Det meste fikk vi løst, men på et punkt kom vi ikke i mål. Han har tre Samsung 55’’ tver, men de er ikke like. Innstillingen var svært ulike, men vi fikk de satt opp tilnærmet like. Når vi starter opp simulatoren, starter den på midtskjermen som er satt opp som hovedskjerm i Windows, men når den kommer til punktet hvor den sier «starter opp» og teller opp til 8-10, så hopper bildet over på venstre skjerm. Hvis jeg ikke gjør noe så forblir simulatoren på venstre skjerm. Hvis jeg trykker alt+enter hopper bildet tilbake til midtskjermen, og med et nytt alt+enter går simulatoren i fullskjerm modus igjen. Hva som gjør at simulatoren hopper til venstreskjermen skjønner jeg ikke, men jeg håper noen har en god forklaring, og også forslag til hva vi må gjøre for å få bildet til å bli værende på midtskjermen til simulatoren er oppe og går.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Full Member

En liten oppdatering. Idag gjorde jeg et nytt forsøk på å løse oppstartproblemet via Teamviewer. Jeg gjorde akkurat det samme som sist, men benyttet ikke alt+ enter. Istedet startet jeg simulatoren, satte alle vinduer til vindumodus, og flyttet de til riktig posisjon, og tilbake til fullskjerm modus.  Når jeg sjekket oppløsning under Eksprerimentell oppdaget jeg et vindusett med oppløsning over 6000. Slettet disse og gikk tilbake til simulatoren. Så var alt som det skulle være. Gjorde flere restarter av simulatoren, og alt fungerte som det skulle. Jeg er ingen dataekspert, og jeg skjønner ikke hvorfor ting ble annerledes idag enn for todager siden, men det er moro å kunne hjelpe når noen får problemer.

  • Like 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...