Gå til innhold

Grafikkproblematikk (innlasting fotogrammetri?) i stadig større deler av verden


Karl M

Anbefalte innlegg

Hei,

Tilgi meg min ganske enkle og kanskje lite beskrivende innleggstittel, men ordforrådet er noget begrenset på dette feltet.

Henviser til en tilsynelatende kjent problematikk, diskutert bla. her: https://forums.flightsimulator.com/t/aerial-ground-tiles-changing-popping-in/547197/65?page=5 og nylig her: https://www.avsim.com/forums/topic/633933-tiles-loading-issues/

Mitt første møte med dette fenomenet var i vinter, langs østkysten av Adriaterhavet, under en flyvning til Split. Også veldig synlig i og rundt Geneve. Synlig fra alle slags høyder.

Rapporter kommer fra alle kontinent. En del av de som deltar i diskusjonstrådene melder at problemet later til å spre seg til nye områder og regioner, noe som kanskje stemmer, da jeg nylig la merke til dette også over deler av østlandet for første gang.

Er dette en kjent problematikk for mange her inne? Syns liksom ikke det har vært den helt store stormen, så er nysgjerrig på om dette er noe som isolerer seg til enkelte brukere, eller om det er et grunnleggende problem som påvirker alle. 

Endret av Karl M
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...