Gå til innhold

Merkelig "STAR" rute


Anbefalte innlegg

31 minutter siden skrev Gert Barring:

Ser ut som du har valgt ILS 36 med REBLI som IAF, selv om ATWEG1L går til VAMEN. Dette skaper litt forvirring. Slett REBLI, så bør det bli greit. 

Har egentlig ikke valgt annet enn det SimBrief velger..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

OK. Vet ikke hvordan det funker, men tydeligvis ikke godt nok. Du må velge ATWEG1L og videre ILS36 fra VEMIN. Vet ikke hva slags valg du får med G1000, men du burde velge ILS 36, og få hvert fall valg om transition via «none», «rebli» eller «umseg». Får du kun valg om rebli eller umseg, velger du en av disse, og bare sletter punktet du velger, slik at sekvensen blir vedig (ATWEG1L) - vamen (ATWEG1L/IAF ILS36) - etutu (FAF ILS 36).
 

Fra bildene du har lagt ved ser du tydelig at den går VEMIN-REBLI-VEMIN så ILS36. Den gjør noe som ligner på en teardrop/base turn for å gi deg riktig track mellom REBLI og VEMIN (som blir immediate fix i dette tilfellet, noe som blir klønete). ATWEG1L er designet med tanke på å avslutte STAR på VEMIN, og bruke VEMIN som IAF på innflygingen. Mest sannsynlig lastes planen inn i MSFS fra simbrief opp på måten du viser til fordi flyet ikke vet hva den skal bruke som IAF på innflygingen, noe som man stort sett må velge selv uansett på systemene jeg kjenner til. 

Endret av Gert Barring
  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...