Gå til innhold

Vestfjord-kalven


Anbefalte innlegg

  • Premium Medlem

Et stykke igjen til VSN F-104 får status som okse. Den er vel mer som kalv å regne.  Har brukbare flyegenskaper,  men "rautingen" er knapt kommet i stemmeskiftet.  Normalt skal Starfighter`n landes med over 90 prosent motorkraft,  hvor en stor del av kraften ledes gjennom dyser som blåser luft over flaps/vingeflater,  og derav den berømte rautingen.  Dette er ikke simulert hos VSN F-104,  og dermed er det lite å forholde seg til i cockpit,  som igjen er basert på F-15 modellen i DCS FC3.  Da hjelper det lite at modellen er pen å se på,  har norske farger  ( litt store roundel`s),  og for min del mangler vingetanker og våpen.  Begeistringen lar vente på seg 🙄 

 

f1.jpg

f2.jpg

f3.jpg

f4.jpg

f5.jpg

f6.jpg

f7.jpg

  • Like 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Sitat

er ikke Skunkworks som er produsent her

Nei,  denne er bare for DCS,  og langt unna dcs-standard.  Men som Starfighter-entusiast ble fristelsen for stor til å la være :D ....... Forventer langt bedre kvalitet fra Skunkworks i MSFS, som antakelig nærmer seg utgivelse  :)  

  • Like 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Sitat

Du kan legge til tanker og våpen i Mission Editor i DCS.

Kan nok ikke det,  får ikke fram tanker eller våpen på Starfighteren hos meg.  Ingen problemer med andre fly,  men altså ikke på VSN F-104.......  Har scrollet og googlet diverse fora etter forklaring,  lastet ned original-fila fra flere forskjellige PCer,  men fortsatt ingen tilgang til våpen .  Men skitt au,  venter heller på Skunkwork sin 2-seter,  den er nok langt mer komplett enn den fra VSN .

 

mission.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem
Sitat

Klikk på NEW nederst, og kall payloaden f.eks. Tip tanks. Høyreklikk musa i en av rutene i det lyseblå feltet, f.eks. under 1 eller 7 og velg Fuel tanks osv.

SATTAN,  så enkelt og likevel så vanskelig  🥵.  Må øve mer med "Mission Editor...... Tusen takk for tålmodig instruksjon  😅

weapen.jpg

  • Like 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...