Gå til innhold

Anbefalte innlegg

Jeg prøver å sette meg inn i ILS igjen på airliner, har ikke flydd noe sårlig airliner siden begynnelsen av FSX da jeg flydde 737 noen ganger.

Men sliter med å finne freq/kurs til flyplasser.

Bruker https://apxp.enif.uberspace.de nå, men ved flere anledninger så er det flere freq og kurser til en om samme rullebane og har opplevd at den ILS freq jeg har lagt inn ikke funker i FS2020, får liksom ikke noe signal på instrumentene.

Finnes det en bedre sted å finne ILSen til forskjellige flyplasser? i FSX var det lett, da kunne jeg bare holde musen over kartet på flyplassen og så kom alle freq og kurser opp hvis jeg husker rett

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Gå inn her: https://ais.avinor.no/no/AIP/View/92/2020-08-13-AIRAC/html/index-no-NO.html

Her ligger det gratis kart for alle flyplasser. Gå deretter inn på flyplass og åpne opp kart for ILS approach til den flyplassen du ønsker. Disse kartene er ikke Jeppesen, men alt du trenger står på disse kartene. Alternativt så kan du kjøpe abonnement hos www.navigraph.com

Her får du jeppesen kart for alle flyplasser i verden. Da står alle frekvenser og slikt på briefing stripa helt øverst på kartet.

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...