Gå til innhold

Ch Flight Yoke og WIN7


Birger Blomvik

Anbefalte innlegg

Hei. Har funnet ut at dette er en dårlig kombinasjon. Support hos CHprodukt ber meg om å laste ned siste controllersoftware versjon 4,52. For så å velge å "scanne" stikkene via denne programvaren for å vekke driverne til live igjen. Har svært mye trøbbel med at stikke og pedaler bare forsvinner.Rett og slett så passer dette ikke sammen, eller er blitt for "gammelt". Har Dag mon tro noen gode pakketilbud på FLG 2012? Og hva er å anbefale til FSX og WIN7?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Birger!

 

Eg har ikke noe problem med Win7 og CH Yoke. Eg innstallerte ikke software som følgte med. Eg plugget bare inn og lot den installere av seg sjølv. Har du prøvd å avinstallere den softwaren du har innstallert og deretter plugge den inn igjen og la den installere seg sjølv (Evt. bare prøvd å ha CH Yoken inni og ikke pedalene) :)

 

Lykke til.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har vi samme utstyr på stikka ?

http://www.chproducts.com/retail/y_fsyusb.html

http://www.chproducts.com/retail/pedals.html

 

Fikk en innrømmelse fra Support hos dem at det kunne være problemer.

 

Birger,

 

At this point I suggest installing our Control Manager v4.52 http://www.chproducts.com/retail/tech_control_manager.html . Once you have the Control Manager window up on your desktop click on the "Test/ Calibrate" icon, then click the "Rescan" button to the bottom left, this will force your operating system to recognize the drivers needed in order to operate game the controllers. I hope this email has been helpful.

 

Kenneth Fragoso, Inside Sales

CH Products, Simulation

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Disse enhetene er koblet til USB portene på pc'en din. Det kan ligge problemer der. Hvis disse enhetene er koblet til en usb-hub, kan den selvfølglig feile. Hvis det er koblet flere strømkrevende enheter til en usb-hub så kan det godt være at det blir lite strøm til å drive alle enheter.

 

Skift eventuelt usb-hub'en til en med strømadapter.

 

Hvis du kjører Win7, så ta en titt i kontrollpanelet under strømstyring. Gå inn på USB "fanen" og sjekk hva strømspare-funksjonen står til. Det skal stå til maksimal ytelse.

 

Dette var kun et par tips du kan sjekke.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...