Gå til innhold

Radio online


Christian Berg

Anbefalte innlegg

På Vatsim finnes en unicom kanal (122.800), og det går an å snakke på denne (i teorien). Man kan ikke bruke den kanalen til 'chit chat', da det er en traffic advisory channel, og skal brukes til trafikk relatert informasjon. I tillegg har Vatsim en regel om at slik informasjon skal gis skriftlig i den kanalen for å sikre at også piloter uten voice skal få med seg det som skjer.

 

Hvis dere flyr på vatsim kan jeg kanskje få anbefale Vatsca sin ts server på 217.170.194.245. No password required.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ja, man kan snakke med hverandre over "radio" i FSX multiplayer. Gå først i Controls settings i FSX og sett en knapp for "Transmit voice (start)" og "Transmit voice (stopp)", standard er det Caps Lock som er satt, fungerer veldig bra (holdes inne mens du snakker). Deretter, pass på at serveren dere bruker har voice aktivert (blå høyttaler med en grønn hake i server-listen). Så må alle sette den samme frekvensen i radioen når dere flyr, for at dere skal høre hverandre. Lydkvaliteten er nok ikke like god som i skype, men dette pleier å variere litt.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...