Gå til innhold

Flyshow til Notodden 19 Juni


sven erik johne

Anbefalte innlegg

Fra Festivalguiden:

 

Stevneleder Mette Aarkvisla i Warbird Airshow ønsker velkommen til Notodden Air Show 2011 som arrangeres 19 juni. Vi lover spektakulære flyoppvisninger og god underholdning for hele familien på Notodden Flyplass denne helgen. Portene åpner kl. 0900. Flyoppvisning ca. 1230 – 1600. Vi legger stor vekt på og vise vår fly historie også til nye generasjoner. På Notodden Air Show vil vi vise frem veteranfly og militære veteran kjøretøyer, som i vår WW2 setting tar oss tilbake til 40 tallet og frem til i dag.

 

Velkommen til airshow på Notodden flyplass, her blir det underholdning for hele familien. Arrangøren Warbird Airshow vil sørge for at flyoppvisningen vil være spektakulær og variert. Her vil vi kunne vise frem sivile acro fly som Pitts, Extra 300, ex-militære Warbirds, Tiger Moth, Cornell, T-6 Harvards og DC-3 Dakota. Classic jets som de Havilland Vampire, L-29 med flere. Vi skal også vise flere av flyene sammen i klassiske fly-by over rullebanen i stor fart, samt i forskjellige formasjonsflyginger som kjennetegner denne epoken av militærhistorie. Luftforsvaret er også forespurt om deltagelse.

 

Dakota Norway kommer også med sin 1943 modell skinnende blanke DC-3 Dakota. Her kan du bli medlem og bli med opp på en flytur over Heddal under Notodden Air Show.

 

Fra Telen:

 

Det er snart ti år siden sist Warbirds Airshow besøkte Notodden, men i sommer er de tilbake:

Spektakulært flyshow

 

–De siste årene har vi arrangerte showene våre på Lista flyplass ved Farsund. Opplegget har imidlertid nå blitt så bra at vi mener det er på høy tid at folk på Østlandet får oppleve dette igjen. Notodden er en stor og fin flyplass som passer perfekt til et slikt show. Jeg kan love spektakulære flyoppvisninger og god underholdning for hele familien denne helgen, sier stevneleder Mette Aarkvisla i Notodden Air Show.

WW2-setting

 

–Vi legger stor vekt på presentere flyhistorien også til nye generasjoner. På Notodden Air Show vil vi vise fram veteranfly og militære veterankjøretøy, som i vår WW2 setting tar oss tilbake til 40 tallet og fram til i dag. Vi vil vise fram sivile acro fly som Pitts, Extra 300, eks-militære Warbirds, Tiger Moth, Cornell, T-6 Harvards og DC-3 Dakota. Classic jets som de Havilland Vampire, L-29 med flere.

 

–Vi skal også vise flere av flyene sammen i klassiske fly-by over rullebanen i stor fart, samt i forskjellige formasjonsflyginger som kjennetegner denne epoken av militærhistorie, forteller Mette Aarkvisla, som ber folk sette av datoen 19. juni allerede nå.

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Warbird Airshow stiller med årets råeste pyrotekniske show under Notodden Air Show 2011

Publisert: 08. juni 2011 av Administrator

Jet jagerne vil simulere angrep mot bakkemål samtidig som pyrotekniske effekter smeller av på bakken for å simulere strafing med maskinkanoner og bomber.

 

Dette blir ett av høydepunktene under Notodden Air Show og vi kan love at dette har en utrolig effekt og at her blir det action så det holder.

 

Christiania Fyrverkeri Compagnie Pyrotechnics LTD http://www.cfc.no står for det råeste pyrotekniske show som blir vist her i landet. Firmaet har spesialisert seg på pyrotekniske effekter til flystevner.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...