Gå til innhold

Ryanair vill ta bort en pilot


Timmy Brandt

Anbefalte innlegg

Denne "gale" direktøren har skjønt at all publisitet er bra publisitet, disse PR stuntene hans virker sikkert etter hensikt, eller så ville han ha kuttet de ut, uansett hvordan man kritiserer Ryanair, så ligger de økonomi bak det hele og, ryanair vokser det betyr at han må gjøre noe riktig tross alle "våre" kritikker!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Egil Johnsen

Hvorfor ikke dra det helt ut :eek:

La passasjerene fly på dugnad og servere seg selv. Ryan Air kan jo bare annonsere:

 

"Vi trenger to frivillige til å fly denne flighten til Stansted. Erfaring med flysimulator er en fordel. Men først trenger vi noen frivillige til å sjekke høyre motor. Verktøy finner dere i kassa foran flyet. Hvis noen av dere som kjørte til flyplassen har slepekrok, så vil vi spare litt tid hvis vedkommende kan hjelpe oss å taue flyet litt ut fra gaten".

 

Egil

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Mats Brendesæter

Det dere ikke forstår er at han faktisk har en bedrift og vil tjene SÅ mye penger så mulig. Han driter no i det andre. Han har jo sunn fornuft og følger regler. men selvsagt lavest kost pr. enhet alltid!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Dette er og forblir PR-stunt!!

 

Michael O'Leary er ikke akkurat en "likandes" person, men han vet hvordan han kan få aviser over hele verden til å skrive "Ryanair" på forsiden av avisen uten at det koster ham et rødt øre... All reklame er god reklame...

 

Programmet "Airline" om easyJet får meg ikke akkurat til å føle meg stolt av min arbeidsgiver, men hver gang en episode går på TV (samme hvor skandaløse de er), så får vi en enorm økning i trafikk på web-siden og i antall bestillinger... go figure!

 

Det man må huske på er også at kulturen her på øya er faktisk forskjellig fra den som ellers finnes i Europa (spesielt i konservative Skandinavia), og slike stunt faller mye bedre i smak her borte enn det kan forventes å gjøre hjemme... heldigvis!! Jeg liker det ikke selv...

 

 

Ikke bare regler i den forstand som krever to piloter, men også maskinens sertifisering! Det kommer aldri til å endre seg!!

 

 

Hilsen Torbjørn

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jadu Paulo..... du förstår inte vitsen att lägga ut det?

Har du läst senaste nyheterna om mr Ryanairs förslag?

 

Ryanairpilot: "Låt kabinpersonal göra Michael O´Learys jobb", varför dom nu tittar seriöst på förslaget och pilotföreningen har även granskat "en pilots system" förslaget.

 

Så även om det bara var ett mediastunt, så får det påföljder.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Klart det får følger... aviser fortsetter å skrive "Ryanair" med store fete bokstaver overalt, og O'Leary har ikke trengt å betale en krone for det... gratis reklame i massevis!

 

Skal love for at det ikke har vært noe "granskning" av "en-pilot-system"! Det kommer ikke til å skje, og ingen i Ryanair er dumme nok til å bruke noe penger på å argumentere en slik sak som ikke går noe sted...

 

 

T

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...