Gå til innhold

Bilder/textur fra Stavanger Lufthavn


Ragnar Egeland

Anbefalte innlegg

Hei

Dette innlegget postet jeg under utvikling, Jeg kjører en kopi på dette foraet også, siden det er muligheter for å få hjelp her av personer som ikke leser postene på utvikling.

 

Jeg nærmer meg slutten angående Domkjerken http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showgallery&Number=552649 og skal forrtsette på ENZV http://www.flightsim.no/ubbthreads/ubbthreads.php?ubb=showgallery&Number=549038.

 

Avinor har hjulpet meg mye med mitt ENZV prosjekt. Jeg har fått masse tegninger og bilder samt at jeg har fått lov til å ta masse bilder selv.

 

Jeg mangler en del bilder til textur av apron siden av bygningene samt broene. Før jeg kotakter Avinor igjen, vil jeg se om det er mulig å ta en snarvei.

 

Er det noen her på forummet som jobber på flyplassen som kan få meg innenfor gjerdet for fotografering? Fotoseansen vil ta flere timer og jeg ønsker å fotografere terminalbyggningene, brannstasjonen, tårnet,øvrige byggninger nordover, samt helikopter terminal og hangar.

 

Ragnar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...