Gå til innhold

Vildanden til Trondheim?


Jonas Renhult Skaug

Anbefalte innlegg

Nokså enig med deg der.

 

Men i et brev til Skien Bystyre skriver Skien Lufthavn, Geiteryggen følgende:

”Markedsgrunnlaget for Skien Lufthavn er transport av personer som skal på oppdrag, enten det er i privat eller offentlig tjeneste, og hvor effektiv reisetid er av vesentlig betydning. Skien Lufthavn er tilrettelagt for minimal tidsbruk for næringsdrivende, ansatte og prosjektmedarbeidere som er bosatt i vår region, eller som skal på oppdrag i vår region. Målet for styret i Skien Lufthavn AS er å aktivt utvikle et forsterket rutetilbud på Skien Lufthavn. Skien Lufthavn er avhengig av en vesentlig økning i aktivitetene for å forsvare sin eksistens, og det er rutetrafikk som gir det beste økonomiske resultatet.

 

Vildanden’s planer er å opprettholde dagens rutetilbud på Bergen og Stavanger. På Stavangerruten vil det imidlertid komme en endring fra 19-setersfly til 46-setersfly, i beste fall allerede fra august 2010. Det er også nytt at Vildanden mener de har kapasitet til å få i gang Trondheimsruten.”

 

Jeg forstår det også slik at det 19-setersflyet som byttes ut med 46-setersflyet vil være tilgjengelig til bruk på ruten Skien - Trondheim ???

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...