Gå til innhold

Tårnet på Vatsim ?


andreas nærbø

Anbefalte innlegg

For å bli tårn på Vatsim burde du kunne snakke/skrive Engelsk på en god måte som Pilotene forstår. Det tar også en stund fra du søker til du blir tatt inn til trening. Vil anbefale deg å holde på på vatsim minst 100 timer før du søker. Du lærer mye når du flyr. Du må også stå på Eurotesten.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

hva er eurotest ? Har en god del timer på Vatsim

 

Såvidt meg kjent, er det eit krav om at du er 13 år eller eldre for å flyge på Vatsim. Korleis kan du då ha fleire timar på Vatsim når du vert 13 til sommaren? Personleg trur eg nok at du bør vente til du er litt meir dreven og har tilegna deg litt betre engelskkunnskapar enn den gjenomsnittlege 13 åring innehar før ein gir seg i kast med å sitje ATC på Vatsim.

 

Klart, det går nok flott om det er ting du ikkje heilt skjønar og det er norske pilotar som kjem flygande. Men den dagen United fourteen sierra heavy kjem ramlande inn ifrå USA med John Doe bak spakane vert det brått verre om han undrar på noko og du ikkje kan svare pga manglande engelskkunskapar.

 

:)

 

Dette er ikkje for å vere ekkel, men for å hjelpe deg. Klart, om du har god nok engelsk til at du meinar du klarar dette, og mentor\\sensor meinar du kan det godt nok, er jo det superdupert :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...