Gå til innhold

Kveldsflyet tilbake i Molde


Joakim Hagen

Anbefalte innlegg

Molde: - Nå er det endelig i boks. Molde får fra 6. april tilbake det lenge etterspurte kveldsflyet fra Gardermoen med avgang klokka 22.15. Flyet får nattstopp i Molde og vil gå fra Årø klokka 06.46 alle hverdager. Dermed blir det en kraftig forbedring av mulighetene for å komme videre til andre destinasjoner via Oslo, sier Anne -Sissel Skånvik, kommunikasjonsdirektør i Norwegian.

 

Hun understreker at Norwegian etablerer kveldsfly fra Oslo med bakgrunn fra ønsker fra de reisende, og muligheten får bedre korrespondanse til andre destinasjoner.

 

- Da håper vi at alle blir enda mer fornøyde med rutetilbudet vårt til og fra Molde, sier hun.

Pressemelding i dag

 

Norwegian sender ut pressemelding i dag om at kveldsflyet fra Oslo er tilbake. Lufthavnsjef John Offenberg og styreleder i Molde lufthavnutvikling, Jan Petter Hammerø, er svært glade for at den seine avgangen fra Gardermoen er tilbake. De mener at dette er superviktig for trafikken på Molde lufthavn Årø og ikke minst for næringslivet i Romsdal.

 

- Dette er en meget god nyhet for oss, for Oslo-tilbudet blir nå vesentlig styrket og vi får et lengre driftsdøgn. En sein kveldsavgang til Molde gjør at det blir veldig mye enklere å få forbindelse videre til Molde for reisende som kommer fra utlandet eller fra andre norske byer om kvelden. I perioden etter at kveldsflyet forsvant har man i stor grad måttet overnatte i Oslo, noe som er ubekvemt og fordyrende. Derfor er dette en veldig viktig nyhet, spesielt for næringslivet, sier John Offenberg.

 

Norwegian tar vekk avgangen fra Gardermoen klokka 14.10 og returen fra Molde klokka 15.25 som følge av at kveldsflyet er tilbake fra 6. april.

Videre endres rutetidene slik at første avgangen fra Oslo er klokka 07.40, med retur fra Årø klokka 08.55. Om ettermiddagen blir det avgang fra Oslo klokka 17.10 og fra Molde til Gardermoen går flyet klokka 18.25.

Bedre helgetilbud

 

- Antall avganger med Norwegian til og fra Gardermoen blir den samme, bortsett fra at man fra 6. april også får et tidligfly fra Molde om lørdagene og en sein retur fra Gardermoen søndagskveldene. Det er en solid markedstilpasning som her blir gjort av Norwegian, og jeg regner med at belegget på kveldsflyene kommer til å bli rimelig bra, sier John Offenberg, som opplyser at det nå blir to tette morgenavganger til Oslo med Norwegian og SAS.

 

- Så får vi se hvordan SAS responderer på det Norwegian nå gjør.

Strålende nyhet

 

Styreleder i Molde lufthavnutvikling, Jan Petter Hammerø, synes det er en strålende nyhet at kveldsflyet er tilbake.

 

- Vi har gått noen runder med SAS og bedt dem revurdere etter at de la ned kveldsflyet. Det har vi ikke fått gjennomslag for, og da er det hyggelig at Norwegian nå har sørget for å oppfylle vårt og næringslivets store ønske. Kveldsflyet er uhyre viktig, fastslår Hammerø.

 

Skal bli godt å høre flyet før jeg legger meg igjen!! :)

 

Kilde: Rbnett.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...