Gå til innhold

Spørsmål fra en newbee


Bjørn Å. Skjærvold

Anbefalte innlegg

Har fløyet fs noen år og har fått lyst å prøve meg på VATSIM. Har i den forbindelse lest endel, og har også sittet i flyet (på bakken)og lyttet til radiokomunikasjonen. Det som slår meg er at det kun er de som flyr store fly (737 o.l) som deltar, og de flyr naturlig nok på de store flyplassene. Er det dette VATSIM er ment for, eller er det tillatt å komme "dumpende" med f.eks. Beach Baron nedover kysten på mindre flyplasser?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nja, det går nok mest i 737 her til lands, men det er nok ikke bare den som flyr. Det er ikke lover for hva du kan fly sånn sett. På VATSIM kan du møte så og si alt, fra store maskiner som 747 og A380 til militære jagere som F-16 og rolige travere som Cessna 172 ;) Om du simmer og er lysten på litt mer realisme er VATSIM å annbefale. Prøv, og er det noe du lurer på så er vi som sitter ATC ofte behjelpelig, og kan vi ikke svare så får du svar her på foraet :)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...