Gå til innhold

"Fart-formel" til flysimulator


Lars Kristensen

Anbefalte innlegg

Hei, jeg har i det siste holdt på med en flysimulator (for pc) For å få den så bra som mulig er det viktig at flyet oppfører seg så naturtro som mulig. Jeg er ingen flyekspert, men flyinterresert.

Det jeg lurte på vart derfor om det er noen som vet hvordan jeg skal definere farten til flyet, formel el. lignende. Farten er vel avhengig av mange faktorer som kraft(motor), luftmotstand, angrepsvinkel, vekt og løftekraft (og bevegelsesvinkel?). Men jeg vet ikke hvordan jeg skal få dette sammen til en brukbar formel (trenger vel neppe alle kriteriene nemt ovenfor), er det noen av dere som har en formel for flyfarten, eller kanskje et tips, så hadde jeg vert svært takknemlig!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei Lars.

Prøv denne linken : http://www.monmouth.com/~jsd/how/htm/title.html#mytoc"'>http://www.monmouth.com/~jsd/how/htm/title.html#mytoc" TARGET=_blank>http://www.monmouth.com/~jsd/how/htm/title.html#mytoc

Vet ikke om du finner akkurat det du er ute etter der. Men, her skulle det være en hel del info om hvordan et fly oppfører seg i luften. Lykke til [image]images/icons/smile.gif" border="0[/image]

Mvh : Nils [image]images/icons/cool.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...