Gå til innhold

Tur til Toulouse!


Anbefalte innlegg

Vel, da er det i boks. Skal på ekskursjon til Toulouse med resten av studiekameratene fra Materialteknologistudiet ved NTNU - 10. juni. Gjett hvilken fabrikk vi skal til... Gleder meg som en unge. Vi skal bl.a. få se den store fullskala-modellen av flykroppen til A380 (som riktignok er bygget i tre), som ble bygget for å promotere flyet, og dets størrelse.

Men om det er anledning til å ta noen blider fra fabrikken, er tvilsomt, siden vi måtte sende fra oss masse opplysninger om oss selv. Bl.a. alt som står på "førstesiden" i passet.

Airbus har "vanlige" omvisninger på fabrikken sin, men vi skal få en spesialversjon.. med litt mer materialteknologiske detaljer enn "vanlige dødelige" gidder å høre på. Men jeg tviler på at vi får innblikk i deres største hemmeligheter [image]images/icons/wink.gif" border="0[/image]

Detta blir gøy!

Turen nedover fra Værnes til Toulouse skal gå via Schiphol (og Gardermoen). Og da blir det 737 hele veien. Men man får jo 4 timer på Schiphol, og da skal iallefall jeg passe på å ha nok film i kameraet.

Leste forøvrig at KLM skulle sette inn -900 på ruten til Barcelona, og vi skal reise tilbake fra Barcelona, så kanskje det blir en mulighet for å stifte bekjentskap med denne fuglen også.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du er kjempeheldig! Må huske å skrive reisebrev og ta bilder hver dag da og legge ut når du kommer hjem. Hva slags skole er foresten det derre NTNU? Flyskole kanskje?

Gleder meg til du kommer hjem og til at vi får høre siste nytt fra Airbus gjennom en Flightsim medlem! [image]images/icons/cool.gif" border="0[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Spørs nok om KLM har fått satt inn -900 på den ruta innen du skal nedover.

Maskina er nettopp satt i produksjon hos Boeing, og skal gjøres ferdig, og deretter testes først hos Boeing, og deretter hos KLM.

Husker ikkje kor tid leveringsdatoen på flyet var, men det er nok ikkje før til høsten.

KLM har forøvrig bestilt 4 stk. av denne typen, og alle skal leveres i år.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Opprinnelig postet av Lars Erik Nielsen:

Hva slags skole er foresten det derre NTNU

Ta deg en titt på http://www.ntnu.no/studtilbud/material.html'>http://www.ntnu.no/studtilbud/material.html"'>http://www.ntnu.no/studtilbud/material.html" TARGET=_blank>http://www.ntnu.no/studtilbud/material.html så ser du hva materialteknologi dreier seg om.

eller http://www.ntnu.no/" TARGET=_blank>http://www.ntnu.no/ for å se hva NTNU er for noe

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...