Gå til innhold

DJ utstyr selges!


Ivar Skaugstad

Anbefalte innlegg

Dette selger jeg samlet!

2 stk. CDJ-100s CD spillere

1 stk. DJM-300s mikser

1 stk. ProDJuser Flight

1 stk. Numark PHX hodetelefon

 

Pris? Se nedenfor for informasjon! Legg inn bud over 8000,-

 

Dette er Pioneer CDJ-100s CD spillere: http://www.pioneer.no/no/products/44/106/462/CDJ-100S/index.html

 

Dette er Pioneer DJM-300s mikser: http://www.pioneer.no/no/products/44/74/461/DJM-300-S/index.html

 

Hvorfor ønsker jeg å selge utstyret?

Det er med tungt hjerte jeg har besluttet å selge mitt meget så trofaste og pent brukte DJ utstyr da jeg skal starte på min flygerutdanning! Håper jeg vil kunne få solgt utstyret før vi går inn i år 2007. Selv har jeg vært eier av dette utstyret drøyt ett år, og kun brukt dette hjemme. Spillerne og mikseren har alltid stått i flighten noe som gjør at utstyret er blitt godt beskyttet mot omgivelsene. Det finnes ikke noen form for skade eller slitasje, både spillere, mikser og flight framstår som nye! Ledningene er pent plassert i flight slik at ting ser pent og oversiktig ut, spesielt viktig er dette for enkel tilkomst til baksiden av mikseren. Det følger også med 1 stk hodetelefon av typen Numark PHX. Dessverre har dette headsettet den samme feilen som mange andre av denne typen, noe som har resultert i at det er blitt brekt i to. Dette løste jeg effektivt ved å kun bruke den ene hodetelefonen, som funker som bare det! Eneste forskjellen er at man kun får lyden på det ene øret, om du ønsker lyd på høyre eller venstre øre velger du selv. Les omtale her på forumet så forstår dere at dette er en super hodetelefon. I tillegg til dette har jeg også original emballasjen til begge spillerne og mikseren liggende, om ønskelig kan disse sendes med!

 

 

Hvorfor bør du kjøpe dette?

Dette er et utrolig flott sett for deg som nettopp har startet med DJ’ing eller som ønsker noe som er lett flyttbart hjemme eller når du skal ut på spillejobb! Pioneer er nok den mest velkjente produsenten når vi snakker kvalitet, spesielt godt rykte har både CDJ-100s spillerne og DJM-300 mikseren! Bedre og billigere utstyr finner du rett og slett ikke!

 

 

Pris!

Pris på dette utstyret hos en forhandler ligger på over 15 000,- i samlet verdi!

Det er ikke noe nødvendighet for meg å bli kvitt utstyret, men greit å ha noen penger på lomma når jeg starter med utdanningen, får heller kjøpe meg nytt utstyr når jeg får tid til å mikse igjen! Av denne grunn ønsker jeg kun seriøse henvendelser og bud, et evt. bud må overstige 8000,- Har ikke satt noen avslutningsdato, men har som nevnt ovenfor planer om å selge utstyret før jeg starter med min utdanning rett over nyttår. Send meg derfor bud på e-mail og PM, kommer til å svare på alle henvendelse jeg får! Når jeg har kommet opp på det nivået jeg føler er rett for dette fantastiske utstyret vil jeg godta dette omgående, så her gjelder på en måte ”førstemann til mølla” prinsippet! Sjekk kontoen og send et bud før det er for sent, utstyret kan bli solgt i morgen eller i starten av januar, kommer an på hvor lang tid det tar før noen kommer med det perfekte bud!

 

 

Frakt!

Siden dette utstyret har stor verdi for meg, vil jeg tilby fri frakt, personlig levert på døren av meg! Dog, dette gjelder kun hvis du har bosted adresse innenfor 5 mil fra Trondheim Sentrum. Bor du lengre enn 5 mil fra Trondheim blir vi nødt til å sende denne med posten om du ikke velger å hente den selv. Postens satser gjør at fraktpris rundt om i Norge kommer på 196,-

 

Hvis det er noe du lurer på er det bare å ta kontakt, så skal jeg prøve å svare på spørsmålet så godt som overhodet mulig!

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase1.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase2.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase3.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase4.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase5.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase6.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase7.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase8.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase9.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase10.jpg[/image]

 

[image]http://home.no/icskaug/Clubcase11.jpg[/image]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...