Gå til innhold

Thailand med Singapore Airlines


Erik Rindvoll

Anbefalte innlegg

Hei,

lurer på om ikke dette er diskutert før men jeg prøver allikevel.

Skal til Thailand i Juli og skal fly SA B744 fra Frankfurt. Hvordan er det med comfort i denne flytypen (økonomi klasse)? Jeg har kun fløyet med jumboer allà A330 tidligere.

Lurer også på hvordan værforholdene er i Phuket på den tiden av året, har hørt at det er regntid!

 

ER

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke flydd med Singapore Airlines til Thailand før, men av det jeg har hørt så skal det vissnok være veldig bra. Tror at de har fått endel beste priser for både comfort og service, så du kommer nok til å få en behagelig flytur.

Når det gjelder været på Phuket, så kan det variere litt i Juli måned. Noe regn vil du nok oppleve, men det meste kommer om kvelden i form av korte regnskyll.

Jeg vil anbefale deg å ta en tur til Koh Samui, en herlig øy med en fantastisk flyplass som bare må oppleves. Tror ikke det er mer enn en drøy halvtimes flytur fra Phuket med Bangkok Airlines, og det koster ikke all verden heller. Er du dessuten ute etter å snorkle/dykke så anbefaler jeg Koh Tao på det sterkeste. Denne øya ligger bare et par timer med båt fra Koh Samui.

Lykke til på reisen

 

Jan Brodshaug

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Flyturen din blir nok ihvertfall behagelig [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/cool.gif[/image]

Flott flyselskap, flytype, og flyvertinner [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

God tur!

mvh, Ole Martin

sjekk her også for øvrig:

http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/003279.html"'>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/003279.html" TARGET=_blank>http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/003279.html

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Fløy med SA for 10(!)år siden, da med en 747-400 megatop combi fra København til Singapore.Kjempeflott service og noen sinnsykt fine flyvertinner [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image].Mellomlandet i Zürich og Dubai, så turen tok vel ca 16 timer.Fløy hjem igjen med vanlig 747-400 megatop.

Også en kjempetur. Da direkte Singapore - København.Like flotte flyvertinner [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] og kjempegod service. Gedigen nedtur med SAS MD-80 fra Køben til Oslo.

Hilsen fra Runar Hvitsand, LN-RHH

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...