Gå til innhold

Er det Krig mellom VA,ene


Peter Jacobsen

Anbefalte innlegg

Det kan nesten se ut som at enkelte som driver VA har tenkt til å gå til krig, Da tenker jeg på at lederen for Virtual coast air tok å registrerte domenet til Virtual Luftforsvaret da han oppdaget at dette ikke var registrert.

Bakgrunnen for det hele er at vi i Virtual Luftforsvaret skulle bli sponset av TELE2 med domenet og de skulle ordne registreringen av det, Vi gikk ut og annonserte at vi var i komminga og vi ville skape litt blest om det, dessverre så gikk altså lederen av VCA og registrerte domenet vårt bare øyeblikket før vi fikk gjort det, og nå har de lagt ut VCA på domenet som vi skulle ha,, det er greit at folk påpeker at vi har gjort en brøler, men dette synes jeg tar kaka. så jeg lurer jo virkelig på om VCA er dårlige tapere eller redd for konkuranse,, På under 3 døgn har vi blitt norges største VA, Beklager coast air, men jeg skjønner ikke hensikten din, det virker jo som om du ønsker å ha krig, det kan jo hende at du er den som blir sittende med svarteper. Nei folkens, la oss oppføre oss ærlig og rederlig med hverandre og ikke lage krangel og djevelskap

Hilsen

Peter Jacobsen

GIL

VIRTUAL LUFTFORSVARET http://www.virtual-luftforsvaret.org"'>http://www.virtual-luftforsvaret.org" TARGET=_blank>http://www.virtual-luftforsvaret.org

------------------

[Endret av Peter Jacobsen 14-03-2001.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei alle sammen.

Da har det også begynt her ja. (fått snart 90 mailer med personlinge trusler osv nå, så regna med at sirkuset begynte her snart også).

Ha en ting klart: VCA er IKKE redd for noen form for konkurranse. VCA har eksistert i tider med enda flere norske VA'er enn det er nå. Vi ser ikke på høyt antall piloter som noe mål, vi satser på kvalitet for de pilotene vi har. Vi er heller ikke i krig med noen VA, hverken norske eller utenlandske. Innad i VCA har vi nå gående en diskusjon om vi skal gjøre unntak fra vår regel om at VCA piloter ikke kan fly for andre VA'er mens de er i VCA. Dette diskuteres nå på vårt forum, og forslaget er at det gjøres unntak for Virtual-luftforsvaret, da det kan regnes som å tjene sitt virtuelle fedreland. Sjekk gjerne vårt forum for å følge med på diskusjonen.

Ang: domenet vnoaf.org

Joda jeg kjøpte det jeg. jeg har kjøpt webmaster konto hos et webhotell i USA som heter Pair.com. der har jeg 200 mb plass, alle mulige scripts (CGI,Perl,PHP,mysql osv). Jeg regget vnoaf.org gjennom pairs eget registrar firma som heter pairNIC. Når man regger nytt domene på sin pair konto må domenet som man har kjøpt parkeres på kontoen. Derfor kommer man til VCA om man går til vnoaf.org. Dette kjøpet er heller ikke noe krigstiltak som noen påstår.

oppsummering: VCA er IKKE i Krig med noe eller noen.

Jan Roar Rød

Ceo Virtual Coast Air

 

[Endret av Jan Roar Rød 15-03-2001.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hva var da vitsen med å ta og registrere vårt domene, Jeg er fulstendig klar over hvordan et domene blir registrert, men hva var vitsen for deg og registrere det.

At du har fått mange mailer forbauser meg ikke for den oppførselen du har vist, viser jo bare at du ikke vil skal være rederlige innen flightsim miljøet,

Peter Jacobsen

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei.

Joda jeg skal fortelle deg hvor jeg registrerte domenet som ingen eide:

jeg så et banner på fs.no der det ble annonsert for vnoaf med domenet vnoaf.org. Når jeg ser nye adresser så kjører jeg av nysgjerrighet whois på domene navnet for å se hvem som har registrert det osv. Da oppdaget jeg at det domenet var jo vitterlig ledig. Da tenkte jeg at kanskje jeg skal spøke litt med de som hadde annonsert domenet før de hadde kjøpt det, og dermed regga jeg domenet. Jeg tenkte i ettertid å donere det tilbake, for jeg regna med at dere oppdaget det og kom til å kontakte meg. Så kom dere online med virtual-luftforsvaret.org og dermed begynte "sirkuset også ang. trussel mailer osv.

domenet bli ikke regga for å "ta" rotta på vnoaf, ei heller for å være uredelig i flightsim miljøet.

Jeg skjønner nå at vnoaf bruker saken til sitt fulle i et offentlig forum for å prøve å kaste dritt på VCA. Jeg minner om at domenet ble kjøpt av meg som PRIVAT person og parkert på VCA i mangel av annen webkonto å parkere det på.

Dette er mitt siste innlegg i denne saken, vil vnoaf meg noe så bruk e-post.

Jan Roar Rød

Ceo Virtual Coast Air

Lenke til kommentar
Del på andre sider

quote:

Peter Jacobsen skrev:

Hva var da vitsen med å ta og registrere vårt domene...

Jeg spør heller hva vitsen er med å diskutere en slik sak her. Kan dere ikke ta det på mail partene imellom? Du starter jo i hvert fall en krig ved å gå ut her.

...og hva er egentlig galt med adressen http://www.virtual-luftforsvaret.org?"'>http://www.virtual-luftforsvaret.org?" TARGET=_blank>http://www.virtual-luftforsvaret.org? Den er da bedre og mer logisk enn http://vnoaf.org/"'>http://vnoaf.org/" TARGET=_blank>http://vnoaf.org/

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

  • Premium Medlem

Gutter og jenter jeg gremmes og skjemmes!

Nå må dere pinadø sette dokker ned og puste gjennom nesen altså!

Faktum nr1: oppstarten av virual-luftforsvarets hjemmeside har åpenbart skapt en kjempeboost og kraftig økning i online flyging og er indirekte med på å gjøre denne hobbyen mere interessant for flere. DETTE ER BÅDE POSITIVT OG ETTERLENGTET!

Faktum nr2: Opptil flere av VCA's sine mest aktive og mest kunnskapsrike piloter har meldt seg inn i "VNoaf" og det jeg har oppfattet er at de synes dette er morsomt og gir flere muligheter til variasjon og er i det hele tatt positiv til opplegget.

Faktum nr3: I det lange løp tror jeg at dere i VCA vil tjene på å ikke være så stram i "skuldrene" i denne saken, kan ikke skjønne at det på noen måte vil skape noen "konkurranse" kanskje tvert i mot begge parter vil ha nytte av hverandre.

La oss for all del slippe denne drittkastingen og Jan Roar Rød, hvorfor i det hele tatt tar du denne diskusjonen via forumet i hvis det ikke var meningen at ditt private oppkjøp av domenet ikke var ment å skulle koples til VCA?

Som avslutning vil jeg si følgende: at hvis ikke dere ser at alle er mest tjent med at dere finner ut av dette på en skikkelig måte så rir dere andre interesser som ikke gagner det eksisterende "lille" FS miljøet vi har i Norge.

Som sagt kul han no og tenk fremover til beste for hele miljøet!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest
Dette emnet er stengt for flere svar.
×
×
  • Opprett ny...