Gå til innhold

Ny temagruppe presser seg fram


Ivar Paulsen

Anbefalte innlegg

I en tilsynelatende endeløs rekke av klager (på personer, rettskriving mm) tar jeg sjansen på å komme med mitt lille ankepunkt (som jeg selv har vært med på å virkerliggjøre)!

De siste månedene har nemlig flere og flere brukere av forumet sett det som sin viktigste rolle å være et slags nyhetsbyrå eller nyhetsformidler! Det er ikke snakk om egne meninger om ting som skjer innen luftfarten, kun referat. Og i verste fall, synes jeg, kun en link til en eller annen nettavis som selvfølgelig ikke klarer å holde fakta fra fri fantasi. Min egen yrkesgruppe, journalistene, gir oss jo mange muligheter til å ta fram rødpenna.

Riktignok har vi en generell diskusjonsgruppe, der mangt og meget kan diskutteres. Men med tanke på den økende mengden NTB-innlegg, er det kanskje på sin plass å oppdrette en referatgruppe også??

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Helt enig Ivar!

Jeg var ganske aktiv på flightsim.no for ganske lenge siden,men ettersom forumet blir mer og mer fylt med "svada" har jeg i grunnen kuttet det ut.Jeg bruker heller forumet på Avsim som jeg synes er mye mer seriøst.

Det blr alt for mye tullprat som ikke hører hjemme i et Flightsim forum i det hele tatt.

Hilsen Johnny Svensson

LN-JOS

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg støtter forslaget til Ivar Paulsen

I likhet med Johnny Svensson har jeg også vært borte fra forumet en tid p.g.a. oppussing "i heimen"! Men jeg trenger ikke logge meg på her for å få referert det som står i de fleste aviser!

Dag! Jeg går ut fra at TRIOVING har overtatt som hovedsponsor på forumet siden det er så mange hengelåser der? [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image]

Ivar

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg vet om to gode sider, som får med seg det meste av luftfartsrelaterte nyheter. Kan man ikke bare legge noen linker til disse. Jeg var inne på nyhetsagenten her noen få ganger, men syns den plukker med seg en del irrelevante sider.

De sidene jeg pleier å sjekke for nyheter er:http://www.cnn.no/SPESIALER/Bakgrunn/?id=123" TARGET=_blank>CNN Norges Nyhetsarkiv for Luftfart

og

http://www.luftfartsverket.no/luftfartsnytt.asp" TARGET=_blank>Luftfartsverkets Nyhetsside

Disse to sidene tror jeg dekker det meste som måtte være spennende.

------------------

mvh

Tommy Martinsen

tommy@oslo.online.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...