Gå til innhold

Sommeren som har vært!


Tor Harald Tessem

Anbefalte innlegg

Hei,

Det jeg lurer på er det mange som har egentlig vært ute og nydt den lille solen som vi har hatt i sommer eller har det bare vært fs og atter fs [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/smile.gif[/image]

Jeg skal være helt erlige og det er at jeg har kun brukt fs 2 eller 4 ganger i løpet av hele sommeren. Ellers har jeg reist på turer og ellers vært ut og kost meg i solen.

Bare et lite spørsmål [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] Litt spendende å se hvor mange det er som bruker mye tid på fs eller datamaskinen generelt. For det er jo ikke alle som kan drive på å reise rundt i norge hele tiden. Pga jobb og familie o.l.

Håper ingen tar spørsmålet negativt.

------------------

Masse Hilsen

Tor Harald Tessem

http://home.kvalito.no/~thtessem

Beklager evt. Skrive feil!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hej

Jag sitter ungefär tre till fyra kvällar i veckan framför datorn och flyger. Där blir jag sittandes i ungefär två till fem timmar beroende vilken typ av flygning det blir.

Oftast blir det en tur med Fly och Hawkern mellan några av storflygplatserna i Skandinavien alternativt Norra Europa med SAS kartorna i hand.

Ibland blir det en tur med FS2000 eftersom det finns bättre addon scenerier för Skandinavien än för Fly. Populärast just nu är Fokker 50 med Espens panel.

Många frågar mig hur har du tid att sitta så mycket framför datorn och flyga, då svarar jag, hur har du tid att tillbringa varje kväll framför TV-n. Då blir dom tysta.

Har man haft flyg som intresse sen barnsben så är det lätt att skippa TV-n för flyget. Att flyga är mitt absolut största intresse.

Mats Findell

Grängesberg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hei!

Jeg har nok gjort som deg Tor Harald i sommer; lite FS til fordel for andre aktiviteter, og da gjerne utendørs aktiviteter. Jeg merker at interessen for FS er noe på tomgang om sommeren, for så å ta seg noe opp når høsten setter inn. Setter jeg meg ned med FS'en (FLY!/FS2K) for å fly så går det lett med noen kveldstimer (2-3), og en standard "kveldsflyging" går ofte i Norge, Sverige og Danmark og mellom de fleste flyplassene der. Hvis jeg derimot snekrer på panelene mine går det ofte skummelt mye tid med, kvelden og natten tas gjerne i bruk (klarer ikke alltid å løsrive meg der) med de familierelaterte "belastninger" det kan medføre [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif'>http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] . Ellers så bruker jeg ofte samme argumentasjon som Mats, ser lite TV egentlig bortsett fra nyheter og div. Discovery og musikkprogrammer (for å nevne det viktigste).

Jeg har også div. hobbier i tillegg til FS, og den viktigste er; musikk, og det resulterer i tidkrevende øving. Jeg har i tillegg en rimelig stor hund som også krever oppmerksomhet, og det er egentlig greit for den tvinger meg ut på lange turer hver dag. Stort sett tror jeg at jeg etter flere års simming, spilling og tøying av samboers tålmodighet har klart å finne en sånn noenlunde balansegang mellom familieliv og hobbier. Tror nok interessen min for FS har "normalisert" seg en del det siste året, selvom det kan gå i rykk og napp. Forannevnte hobbier er fin terapi og avkobling, og jeg tror ikke jeg noengang vil klare å slutte med dem selv om budsjettet til FS'en til tider er på samme nivå (det virker ihvertfall slik) på det som jeg bruker på musikken [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image] [image]http://www.flightsim.no/ubb/images/icons/grin.gif[/image].

Mvh

Olav

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...