Gå til innhold

Fokker 50 fortsatt på Nordvestlandet.


Truls Meek

Anbefalte innlegg

Gleden var stor blandt mange da det ble bestemt at Widerøe skulle overta noen av SASBraathens ruter på nordvestlandet i fjor høst. Senere ble det bestemt at SASBraathens skulle fortsette å fly på disse rutene som i dag. Widerøe hadde tidligere presentert et ruteopplegg som var bedre enn dagens tilbud, og dette var næringslivet meget fornøyd med. En av grunnene til at Widerøe skulle overta var iflg SASBraathens selv at de hadde for få fly og at Fokker 50 maskinene var gamle og utslitte og skulle fases ut. Etter at SASBraathens gjorde helomvending i saken og skulle fortsette å fly selv, var fokker 50 maskinene god nok til å fly videre i flere år. Selv om det blir mindre fokker 50 å se, vil de fortsatt bli brukt på flere av dagens avganger også i fremtiden. Legger med en link fra Tidens Krav om saken:

 

http://www.tk.no/nyheter/article1453131.ece

 

Truls

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Blir nesten samme tilbudet. Problemet blir nok avgangen på søndag kveld, som blir med en Fokker 50. I dag flys det med Boeing på denne avgangen, og på søndager med så godt som fulle fly. Her må nok folk finne andre alternativer, spesielt for de som kommer inn med helikopter fra platformer på Haltenbanken hvor trafikken er stor på søndager.

 

Truls

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...