Gå til innhold

FS Assist et must!


Bjørn Olav Henjum

Anbefalte innlegg

Hei folkens.

Det er nesten synd å si det, men enda et kommersielt program har sneket seg inn på harddisken min - nemlig http://www.lagoonline.com/ENG/PRODS/FSA.HTM" TARGET=_blank>'FS Assist' fra http://www.lagoonline.com/ENG/WELCOME.HTM" TARGET=_blank>Lago Online. Dette er jo allerede omtalt litt http://www.flightsim.no/ubb/Forum5/HTML/001991.html" TARGET=_blank>her på forumet, men jeg ville bare si at programmet er et must for alle. I alle fall alle som irriterer seg litt over at frameraten av og til synker ned mot det ubehagelige, og det skulle vel være de fleste? Selv har jeg en P3 800 med 256MB og RIVA TNT2-kort, og hakking i FS2000 har irritert meg grenseløst til tider. Men... PROGRAMMET FUNGERER! Bare så dere vet det.

En innflyging til Sola med kompliserte skyformasjoner (som jo spiser veldig mye ressurser) er nå like glatt som i klarvær, takket være FS Assist. Programmet justerer i dette tilfellet på ting som jeg ikke engang legger merke til visuelt, bortsett fra at frameraten øker. FS Assist merker atomatisk om du taxer, er i take-off- , cruise- eller landingskonfigurasjon, og lar deg bestemme hvilken framerate du ønsker på de ulike stadiene. Dette kan også finjusteres ytterligere ved å redigere konfigurasjonsfilene. Så hvis du ikke vil at FS Assist skal tukle med enkelte innstillinger, så gjør det ikke det.

Jeg synes det er synd at FS Assist koster penger, men en liten trøst er at programmet i høyeste grad er verdt pengene. Bare det å slippe å tenke 'framerate' er en befrielse...

------------------

Bjørn Olav

henjum@privat.cybercity.no

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...