Gå til innhold

Airbus A350 vs Boeing 7E7


Olav M. Rønningen

Anbefalte innlegg

Airbus har tilsynelatende tenkt å ta opp kampen med Boeings 7E7. Leste i oktoberutgaven av Flight International at Airbus er seriøse i vurderingen av A350. Flere seriøse og potensielle kjøpere av Boeing 7E7 avventer nå med sine 7E7 ordrer før de vet noe mer om Airbus' planer om A350 som er antatt å koste en del mindre enn 7E7.

 

A350 vil i utgangspunktet være en videreutvikling av A330, men vil kunne utstyres med de samme motorene som GE og Rolls Royce utvikler for 7E7, samt hente mye teknologi fra storesøster A380. A350 vil også bestå av vesentlig mer komposittmaterialer enn A330, vingene vil dra nytte av tredimensjonal aerodynamisk design teknologi og avansert fly-by-wire flightcontrol system og cockpit teknologi. A350 blir mao en mye mer moderne sak enn A330, selvom den i utgangspunktet bygger på nettopp A330. Det er jo en stund siden A330 gikk i produksjon, og den er jo også fortsatt rimelig moderne med datidens fly-by-wire og cockpitteknologi osv, men mye vann har rent i havet siden den gang. ""

 

Her er en engelskspråklig artikkel som emnet.

 

Dette kan jo bli en interessant konkurranse. ""

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...