Gå til innhold

BAe146 vs RJ


Henrik N. Hansen

Anbefalte innlegg

Du finner nok ikke store forskjellen rent synlig utvendig, jeg har i alle fall ikke greid å finne noen forskjeller enda.

Forskjellen mellom dem er oppgraderinger i avionikk (bare å se på bilder fra cockpiten på de to typene, fra analog til digital cockpit,) nye mer drivstoffgjerrige og driftsikre motorer, og en mer moderne kabin.

Felles for alle RJ-modellene er at de har en litt høyere operation empty weight og max takeoff weight enn sine forgjengere, og litt lengre rekkevidde.

De endret navn fra BAe 146-100/200*300 til Avro RJ 70/85/100, da den nye typebetegnelsen viser bedre til det seteantallet maskinen har (og RJ=regional jet som i ERJ og CRJ.) Ofte finner en de nye RJ'ene under navnet 146-RJXX også ""

Egentlig kommer navnet 146 fra flytypens opprinnelige navn hos Hawker Siddley, da de utviklet denne maskinen, for så å bli kjøpt opp av BAe, for så å bli innlemmet i Avro (og nå tilbake til BAe igjen tror jeg "")

 

Anybody correct me if I'm wrong!

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...