Gå til innhold

piloten døde


espen pedersen

Anbefalte innlegg

Da piloten fikk hjerteinfarkt og døde, overtok en av passasjerene. Han greide å sette Cessna-maskinen trygt ned på sjøen. Piloten på et passasjerfly i nærheten oppdaget at småflyet var i trøbbel, og fikk radiokontakt med Consunji. Piloten «snakket Consunji ned», som det heter på fagspråket, sier Filipinenes luftfartsdirektør Rolando Luna.

- Consunji sendte ut nødsignal, med melding om at piloten hadde fått hjerteattakk og var bevisstløs. Han sa at han ville sette seg bak spakene, men at noen måtte lære ham å fly, sier Luna. - Det var akkurat som i en katastrofefilm.

- Jeg fortalte ham om instrumentene, om betydningen av fart og høyde, og sa at han ikke skulle la farten bli lavere enn 160 km/t, sier trafikkflyger Carlos Alvez.

Etter at motoren hadde stanset, gikk Cessna'en i glideflukt, og endte i sjøen utenfor Batangas-provinsen, om lag 80 km sør for Manila. Fiskere plukket Consunji medpassasjererene uskadde opp fra bølgene, men piloten ble funnet død.

KONKLUSJON:

Det må være en menneskerett å ha flysimulator. Ikke bare at det er utrolig morsomt, men også at det er lærerikt. Spesiellt for vår egen sikkerhet.

Ha en flygende uke!

Espen

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...