Gå til innhold

Noen Y2K problemer på flightsim.no


Dag Johansen

Anbefalte innlegg

Det ser ut som om overgangen til nytt årtusen gikk relativt smertefritt for flightsim.no. Her i forumet er det et par problemer, og dette gjelder dato på mail fra forumet (settes til 1.1.70). I tillegg skal det være problemer med cookies, noe som gjør at preferansene ikke fungerer riktig i enkelte browsere.

Det er kommet en fiks for dette, men før jeg gjør denne oppdateringen vil jeg at dere tester noe for meg. Som kjent takler ikke serveren her brukernavn med æ.ø og å riktig, men i går satt jeg med ned for å finne en måte å omgå det problemet på. Sjekk denne siden: http://www.flightsim.no/notest.html"'>http://www.flightsim.no/notest.html" TARGET=_blank>http://www.flightsim.no/notest.html og legg igjen en beskjed her hvis altenativ 2 på den siden ikke skulle fungere. (Unnskyld Åge at jeg benytter deg som forsøkskanin her) Hvis det viser seg at denne 'fiksen' fungerer tar jeg den med når jeg oppdaterer programmet igjen senere i dag eller i morgen.

------------------

Dag Johansen

[Edited by Dag Johansen 02-01-2000.]

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Da er forumet oppdatert og de problemene jeg nevnte over her skal være løst.

Det er nå også mulig å se på profilen til brukere med æ,ø og å i brukernavn. De som har benyttet andre bokstaver i sitt brukernavn for å unngå dette problemet kan sende meg en mail med gammelt og nytt brukernavn. Jeg vil så endre disse etter hvert. Dette gjelder også de som har benyttet "nicknavn" fram til nå! Slike navn godtas ikke lenger her.....

------------------

Dag Johansen

 

 

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i diskusjonen!

Du kan poste innlegg nå og registrere deg senere. Hvis du har en brukerkonto kan du logge inn nå for å poste med din egen konto.

Gjest
Skriv svar til emnet …

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Fjern formatering

  Only 75 emoji are allowed.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere innhold har blitt gjenopprettet.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Opprett ny...